Українська Манітоба
-
Так воїни і є))) Іт фронту…
-
Вітаємо, Лизок🤭! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Як начитаєшся тут то мдаааа…одні міліонери які по 8к заробляють. Хто ви воїни!?
-
За 8 к, та ну
-
Підкажіть чи існує програма фінансової підтримки на оплату комунальних послуг в Манітобі для резидентів провінції?
-
Не всі ІТ-ішніки в цьому світі є ще купа інших професій 🤗
-
А ну-ну ? Де 8 к на руки мають крім іт і власного бізнесу?
-
Доброго дня ! Працюю в найбільшій телекомунікаційній компанії Канади ROGERS як sales representative, а також керую громадською організацією "Характерник" у м.Київ, яка надає допомогу ЗСУ, лікарням та малозабезпеченим сім'ям на території України. Одже кому потрібні найкращі умови для підключення домашнього інтернету, телебачення, мобільного зв'язку чи консультація для розірвання контракту з наявним провайдером в межах Канади надсилайте питання в особисті повідомлення. Євген: +1 587 930 64 97; WhatsApp, Telegram. З вас - підключення, з нас - донат 5 $. Звіти на сторінках: Instagram Facebook
-
Є програма Rest Assist, яка компенсує частково оренду залежно від ваших доходів. Ця програма доступна тільки постійним резидентам та громадянам Канади
-
Коротше, додамо медиків туди, ті й по 250 К мають
-
Ну наприклад: Power Engineers and nurses 😁 Тільки це ж треба вчитись отримувати місцеву сертифікацію, на це піде не один рік, робота по змінах… Ну і там ще ходять різні історії про трак драйверів по 10К, але зараз прийдуть трак драйвери і розкажуть всі реалії;) На oil field ще непогано платять, знов такі вахтові зміни… Та є професії треба робити аналіз 🧐
-
Я знаю людей, які у продажах B2B (ІТ сервіси) заробляють 300К+. ІТ освіти у них немає взагалі, просто хороші продажники.
-
Ну зараз сучасні інженери вже як іт тобто щось змішане
-
В інших свій бізнес
-
Ага, знаю багато людей, що мають стільки, з них лише лікарі й іт , та інженери працюють на когось
-
Хороші інженери мають такі зарплати. Особливо ті, хто займається проектуванням. У Вінніпезі є купа консалтингових компаній. Хороші B2B sales також. Менеджмент рівня директор у великих корпораціях
-
8000 після податків, це 96000 на рік, це десь $146,000 зарплата до податків.
-
Чому всі хочуть взяти мортгедж на одну зарплату? Це загально відомо, що одному потягнути важко все, а якщо розраховувати на сімюто 4к на руки не так вже й багато
-
100%
-
Не знаю директор на заводі їздить на якому траку 10 року хз куди він тратить гроші телефон і тд не скажеш так по виду як в укр що він директор млн компанії теж саме про Power Engineers . Можливо нерухомість в якомусь ванкувері купує
22 Jan 2023, 08:02
93781/234749
about a minute ago