Українська Манітоба
-
Знаєте, що таке іспанський сором? Тільки що відчув це. В одному із великих супермаркетів на півдні міста на виході затримали чоловіка та жінку, мали великі рюкзаки, охоронець почав перевіряти і там були десятки дрібних косметичних засобів, кремів і т.п. Я вже майже пройшов повз них, бо таке, крадіжок всюди маса, але почув українську та російську мову. Також один із покупців щось перекладав тим людям, яких перевіряли, я так розумію, запитували, де чек на той весь товар. Реально, десятки дрібних items витягнули із рюкзака. Ьам був і охоронець, і вже персонал супермаркету. Я вже виходив, то під'їхало поліцейське авто. Можливо, я bias, можливо, вони мали всі чеки на товар, хоча корзинки не мали взагалі, а може просто забули відсканувати товар і пішли зразу до виходу.
-
На вулиці вже підходять якщо не заплатили на касі.
-
Добрий день! Шукаю сусідку у 2 бедрум апартменти (можно з дитиною, без чоловіків та пар). Район Гранд парк центру. Поруч зупинка автобусу та магазини. Спільна лівін рум та ванна кімната. Без тварин. Ціна 750$ плюс гідро та інтернет приблизно 40$. Для некурців.
-
Чи є тут graphic designers? Відгукніться будь ласка в приват
-
Саме так. Узагальнення та просування цих узагальнень призводять для створення негативних стереотипів щодо цілих народів. Це фактично, расизм. Не щоб в Канаді взагалі не було расизму, але його менше набагато, ніж у інших країнах. Канадці виявили уроки історії і намагаються не повторювати їх
-
Настали морози, я заходжу в магазин, беру візок для товарів і ложу туди своє пальто. Бо жарко. Тільки відвернулася, вже продавці питають чий це візок. І бачу, в моєму пальто вже хтось рився. Я тоді подумала, так може хтось раді сміху мені в пальто покласти якусь дорогу дрібницю, а вона на виході задзвенить. І що зі мною буде?! Сподіваюсь, перевірять потім камери що то не я вкрала. Не зрозуміла чому взагалі продавці так турбуються побачивши пальто у візку без нагляду. Може бояться що хтось підклав вибухівку?
-
Добрий день, люди добрі. Живем у Вінніпегі. Де змінити адресу хелс карти? Хто знає? Їхати до одного з готелів? Якщо так, то які часи і дні. А може є конкретна організація, то тоді яка адреса? Підкажіть хто знає, будь ласка, бо ми чекаємо на листа важного, і вже так до готелю не дуже зручно постійно їздити.
-
дякую вам