Українська Манітоба
-
Iryna повідомлення російською видаляю. Перекладіть і напишіть нове.
-
Я думав може корона , типу зараз багато хто хворіє . Але ж минулі рока теж корона була , народ пише дітей було багато .
-
У Стоунволі близько 150 діток прийшло 😇
-
По апартаментах взагалі часто не бігають типу не прийнято… я теж готувалась печивка сама напекла, але щоб взяли хоч пару довелось відерце з печивом повісити на балконі при вході в будівлю і то чисто що живу на першому поверсі🙈
-
Блін, я певно живу у настільки стрьомному районі, що до нас ні одна дитина не прийшла.
-
Ааа, тоді можливо район дійсно. Знаю за минулий рік хтось писав що кинули в не дуже районі щось із випічки з канабісом, то може обходять стороною Плюс подвірʼя обовʼязково прикрасити хоч гарбузом щоб діти знали що до вас можна йти по солодощі
-
Я у домі живу
-
Ввечері дійсно холодніше стає. Це був наш перший Хелловін у Канаді. Мусили з чоловіком поводити дітей( дехто нам теж цукерки давав 😂) Дітям сподобалось ( 6 та 3 роки), залишились хороші враження!👌 Канадці молодці)))
-
Не обовʼязково поповнювати його кожного місяця. Якщо ви зараз поповните на місяць, то вже буде за листопад
-
Якщо забули в жовтні сплатити за WINNpass, сьогодні завтра є можливість це активувати ?
-
Перші 10 днів точно можна ще за поточний місяць сплачувати
-
А, зрозуміла. Якщо не помиляюсь, то після 20го числа
-
Теж був активний в жовтні. Питаю того, що наприклад в якісь там числах вже не активують на поточний місяць
-
Ні, вже листоберезень - потеплішало 😂
-
Ну правильно, ви ж питали про жовтень. Я так зрозуміла, що ви жовтень не користувались ним. Тож поповнюйте вже на цій місяць😊
-
Більше схожий на листолютий .
-
Ви приходите и просите поповнити на місяць, якраз на листопад і зарахують
-
Не зрозумів, так сьогодні ж вже листопад 🤔 ?
-
Краще на їх сайті подивитись які саме драгмарт роблять info.winnipegtransit.com/en/fares/where-to-buy/
-
Драгмарт робить ? 7Eleven мабуть довше шукати
22 Jan 2023, 08:02
95061/235278
2 minutes ago