Українська Манітоба
-
Ремонти >5000$, велика кількість ДТП, відсутність записів про обслуговування на СТО.
-
На Facebook є один персонаж, звати його Yuriy Vityk. В нього є доступ до CARFAX, можете купити в нього репорт за символічний донат на ЗСУ.
-
Але CARFAX це не панацея, дивіться на сам стан машини, бо вік своє бере.
-
Я їздила на короллі 2001 року 135 тис пробігу, якраз після такої бабусі - чудова машина, м'яко їде. Я закрила очі на її вік і відсутність сучасних кнопок. В іншому все прекрасно було.
-
Та ні ) вони ще не продають . Це була друга машина у родині , дружині на гроссері. Вони б її не міняли , все там ок , вийшло так , що їх бабуся втратила право мати водійське посвідчення, то вони собі забрали її авто, яке новіше і більше ніж ця королла . Та мені запропонували . А я що , я нічого не розумію 😂
-
Хто може допомогти зняти з другого поверху не важке але обʼємне крісло Проблема 1 - по сходам не вийде, вони дуже вузькі Проблема 2 - планування лофт, крісло можна спустити через перила на перший поверх з другого, але потрібні стропи В кого є можливість і час, пишіть в приват, за оплату домовимось
-
Для того щоб отримати permit на будівельні роботи в межах міста Вінніпег, необхідно мати Contractor License (пeрелік робіт яки потребують такого дозвілу шукайте на сайті міста Вінніпег) Для виконання роботи по сантехніки чи електриці необхідно мати відповідних Ліцензованих ($35+ per hour) фахівців Успіхів
-
Зазирні їй у дупу :) (=> Подивись у вихлопну трубу машини) як що там немає мастила всуміш із сажею, що аж на хліб мастити можна, - з двигуном скоріше все ОК. Можна їхати до периметру та придавити газ в пол з 60 до 109км/год - як що двигун з коробкою працюють добре, ніяких сюрпризів не буде - тоді вона ще стілько же пройде. На таке авто сенсу немає брати. Головне щоб дверцята зачинялися добре, та пічка працювала. Батарею передивитися дату випуску, й або попросити поміняти (такий собі торг ) або готувати відразу зробити це самому, як що старіша за 3-4 роки Гальма - це частина Сейфті. Тотпро них подбають власники як будуть робити паріри. Успіхів
-
Дякую. Але, якщо я правильно розумію, то це дозвіл на будівництво. В мене питання дещо в іншому: чи потрібен мені диплом/сертифікат/ліцензія на те, щоб професійно займатися будівництвом. Сьогоднішній пошук по Гуглу показав, що такий диплом/сертифікат потрібен електрикам та сантехнікам, якщо я правильно зрозумів. Тоді навіщо люди витрачають час та гроші, щоб отримати Red Seal сертифікат, якщо можна й без нього працювати, тесляром наприклад. Ось це для мене загадка.
-
Winnipeg City Permit вам потрібен майже на будь яку роботу по переплануванню хати, наприклад. Це робота тесляра. Але на неї потрібен PERMIT. А для цього необхідна Cintractor License А як що ви цього не можете зрозуміти, то було б не погано, вивчити цю тему із "середини" попрацювавши на " дядю " Та вивчивши мову. Бо на Українцям ви далеко не поїдете Успіхів