Українська Манітоба
-
Погані. Готуйтеся, що у магазині ніколи не буде менеджера, вам треба буде драяти цілий сейлс флор, і кожний 5 кліент буде бомжара під фентанілом, який в лице вам плювати буде.
-
Це її вже два рази відпускали 😄
-
Попросили росповсюдити - це не мені. Увага! Шукаю одну кімнату для оренди у затишному місці. Можливо хтось вже орендував квартиру і шукає сусіда на підселення? Або можливо хтось також шукає сусіда і ми можемо разом зняти квартиру: хтось буде жити у спальній, а хтось у вітлаьні. Розгляну будь які пропозиції. Планую переїджати з 1 грудня. Порядність, чистота, спокій гарантовано. Шукаю також порядного та спокійного сусіда. Контакта інформація: Петро +1(431) 990-5611 – телефонуйте, або пишіть смс
-
Мати одне резюме на всі випадки, хай і зроблене канадським професором - так собі ідея. Краще переробляти під кожну вакансію, використовуючи схожі ключові слова з тими, що в обьяві про найм були. Якщо подаєтесь на початкову позицію типу в доларамі, треба прибрати з резюме всі відноски до попередньої праці в середньому/вищому менеджменті, та натомість «випятити» свої скілзи. Типу customer oriented, always on time, team player і подібний булщіт. Тоді спрацює.
-
Мені здається зараз така конкуренція на роботу без кваліфікації, що взагалі не уявляю як люди знаходять зараз. Деяких людей зустрічали , кажуть рік тому і без мови брали (наприклад склади, клінери тощо) а зараз навіть і англійська на гарному рівні потрібна і авто 😢😢😢😢
-
Дякую! Це дуже приємно. Дає надію. У мене нажаль освіта соціолога. Я не знаю мов програмування. Я багато років працювала як консультант по статістиці для студентів магістратури та в обробці данних опитувань в різних конторах. Працювала в програмі SPSS. Знаю SQL. Але бачу що цього замало. Тому вчу мову R та Tableau. Англійська у мене не вільна. У WELARC оцінили як 7776. Тому страшно шукати роботу як дата аналітик