Українська Манітоба
-
Всім привіт. Складаємо подарунки на замовлення. Якщо ще досі не вирішили що подарувати близькій людині, другу або шефу, пропонуємо безпрограшний варіант. Наповнення "вепра" як і зміст корзинки може бути різним. Все до узгодження 😉 Також можлива доставка по Вінніпегу. Кому цікаво, будь ласка, звертайтесь в приватні повідомлення☃️
-
Вітаємо, Thomas Anderson! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Так. Слідкуйте за емейл розсилками там може бути код. Також інколи є тут: forums.redflagdeals.com/sport-chek-vip-other-coupon-code-share-request-thread-2465892/
-
Вітаємо, Саша Д! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Та можете просто на reddit моніторити
-
Дмитро доброго ранку.Скажіть будь ласка чи можу я податися на p.r.якщо діти у мене в паспорті і свого не мають?Дякую
-
У них точно є в Фейсбуку. А у нас в Вінклера є своя якщо вам цікаво
-
Так це вона. Але трохи якась не дуже жива. Думаю у них має бути ще якийсь месенджер як основний. У нас теж у Фб номінальна група, а основна тут.