Українська Манітоба
-
Та мова про вину уряду і не йде. Мене зачепив меседж «якщо нема, ви щось неправильно робите», але це особисте, я в такому ж становищі і без поняття, що ще можна зробити, щоб було)
-
Я колись написала в імміграційному чаті, що у мене дуже простий кейс без шлюбів, дітей і судимостей і одразу прибігли люди з меседжами «вас взагалі-то ніхто не має пропускати вперед» 😁😁😁, хоча про це і мови не було. Від кейсу залежить те, як довго його розглядають, але його НЕ ПОЧАЛИ розглядати взагалі, більш ймовірно, що через беклог. Я без претензій, я тільки констатую факт, що на цьому етапі від мене особисто вже нічого не залежить. І в такій ситуації багато людей. Це не означає, що ми всі щось робимо не так
-
Так, дякую. На провінційному наче вручну змінюється статус. Тобто теж щось може бути в процесі, але ти про це не знаєш
-
Доброго вечора. Підкажіть будь ласка, чи можна запросити Санту до дому в Вінепезі до діток. Чи є контакт?
-
Добрий вечір. Підкажіть будь ласка, який інтернет можна встановити? Bell -не можна встановити , так як в будинку(квартирі безпосередньо) стара проводка приходив майстер і так сказав, а SHAW тільки контракт на 2 роки, що мені також не підходить. Мобільного інтернету не вистачає. Чи є ще якісь варіанти?