Українська Манітоба
-
Скільки коробок?
-
Там все запаковано у картонні коробки
-
Не підскажу куди їхати. Може поки полоскати? Сода, сіль, наскільки я пам'ятаю, добре витягує гній
-
Підкажіть будь ласка хто писав кавер летер для влаштування на роботу? Чи правильно я розумію що якщо я хочу працювати в конкретній компанії на будь-якій ентер-левел позиції то по суті це має бути мотиваційний лист? Чи не прийнято тут таке? Може хто мав досвід з фідбеком?
-
Вітаємо Друзі! До нашого Fundraising Social залишилось 2 дні. Хочемо нагадати, що основною метою для чого наші три організації об'єднали свої зусилля є: допомогти Інституту Просвіта, який перебуває у скрутній фінансовій ситуації, українському футболу у Вінніпезі та можливості презентувати наш футбол у чемпіонатах Манітоби, і ще ЧАСТИНА ЗІБРАНИХ КОШТІВ ПІДЕ НА ДОПОМОГУ ЗСУ. Звичайно ми не врятуємо світ, але всі разом долучимось до корисної справи! ТОМУ ЗАКЛИКАЄМО ВСІХ ПРИЙТИ! ЗІ СВОГО БОКУ МИ ПІДГОТУЄМО ДЛЯ ВАС ЦІКАВИЙ ВЕЧІР
-
Дякую Вам
-
Якість води усюди добра, але не забувайте, що вона іде по внутрішнім трубам вашого будинку, який міг бути побудований і 100 років тому 😀 Мене жінка змусила купити каністрочку-фільтр, а ще воду кип'ятить та відстоює. Знайомий купляє для пиття величезні бутлі в Костко. Кожному своє.
-
Головне, щоб у будинку не було lead pipes
-
Уряд МБ заохочує та фінансує переробку трубопроводу, є сторінки на держсайтах — значить все ще є таке. Я живу у домі початку 20го сторіччя, теж сумніви є