Українська Манітоба
-
Це не лохотрон. Багато хто користується і Goodfood (канадська компанія) і HelloFresh. Однак, якщо більшість і користується десь час від часу, коли є знижки, то переходять на таку модель харчування хіба люди, у яких взагалі нема часу чи можливості поїхати до магазину. Ми якось максимум мали, може, три тижні доставки і все. Зважте, що за тих $200-300/тиждень у вас буде тільки, напевно, вечеря. Тобто сніданок і ланч не входить. В той же час є доставка продуктів з магазинів. І ця доставка та вартість продуктів буде в рази дешевше обходитись.
-
ХелоуФреш і подібні програми зручні для людей, яким а) не критично важливо +/- кілька сотень баксів на місяць, та б) впадлу самім придумувати меню та складати шопінг-ліст до того меню. Їм зручніше, коли хтось вже це придумав за них. Воно дорожче виходить, ніж купляти самостійно в магазині, так. Але комусь це норм.
-
Теж замовляли першу доставку зі знижкою, але подивились , прикинули що виходить дорожче чим самим купити ті ж продукти і скасували підписку в додатку АЛЕ наступного місяця з карти гроші вони списали знову , відповідно сума вже була x3 , хоч в додатку було вказано що активних підписок немає , почали їм дзвонити/писати , короче тиждень добивалися щоб гроші повернули, було купа відмазок що вони не можуть вже повернути гроші бо на днях посилка мала приїхати, ну з горем пополам повернули і вибачались десь через місяць я зайшла в додаток просто глянути , НІЧОГО ніде не замовляла і не підтверджувала, через декілька днів гроші знову списали , активних підписок в додатку не було знову ж таки ніяких , знову та ж сама процедура, витрачено купу часу на дзвінки і листи ,гроші повернули через якийсь час , потім вже ми просто попросили видалити наш аккаунт з системи повністю, на пошту прийшло підтвердження що дезактивували аккаунт і після того вже було все норм але нервів було багато :)
-
Schizophrenia це психічний розлад/mental disorder. Я не знаю де і як доглядають шизофреніків в Україні, але маю уявлення як це відбувається в Канаді. Проблема в тому що в mental health системі Канади банально не вистачає institutions для шизофреніків ну і звичайно як завжди нестача стафу: psychiatrist, медсестри… Є різні стадії шизофренії (the prodromal stage, the acute stage and the recovery) і багато тут залежить від віку пацієнта та сімейної підтримки. Пацієнтам яким 65+ років, можно сказати пощастило для них є PCH вони проходять процедуру paneling і потрапляють до PCH 24/7, де їх вже доглядають лікарі та медсестри. Якщо пацієнт менше 65 років, таких «підліковують» acute stage в CAP (Centre for Adult Psychiatric) і випускають знов в community. Деякі з них complaint to medications, якщо мають strong support family, а деякі з них безхатьки, саме таких можно побачити на вулицях Вінніпегу і не тільки. Проблема є і влада (health system) намагається з цим розібратися, чи виходить в неі? То вже друге питання…
-
Доброго дня. Цієї суботи ми з другом їдемо до Калгарі. Є два вільних місця, також можемо передати посилки. Їдемо через Брентон і Ріджину. Подробиці в особисті.
-
Вони так і виживають. І це не тільки вони. Будь-які підписки, часто навіть не памятаєш їх, і не бачих тих списань. Треба ретельно перевіряти банківські рахунки
-
Заичайно, проблема з грошами. Я не знаю, як вижити на 1900 з двома дітьми, знімаючи житло.
-
Обіцянки-цяцянки перед виборами не тільки в Україні, а й в Манітобі. Недавно чув, що оновлення обладнання та програмного забезпечення для манітобський клінік також поставили на on-hold www.cbc.ca/news/canada/manitoba/manitoba-health-care-projects-postponed-1.7064172