Українська Манітоба
-
і 400+ інших депутатів? Бо у всіх бідах винні лише вони?)
-
Ви серйозно ? Така в вас чудова віра в світле і справедливе? А чим відрізняється людина, яка в 90х отримала наше громадянство і та, що народилася в 2000 в Україні і вже на фронті ? Вона якийсь не такий громадянин? Може виконувати тільки ті закони, які подобаються? Чому вас так дивує, що і колишній грузин також буде служити ? Тому що він вже українець
-
До мого начальника-канадійця прийдуть, який за народженням громадянин Канади?.. Ну не знаю…буде писати певно листа Карлу ІІІ 🤷♀️
-
Sure, this could be a headache
-
Погоджуюсь, правда зараз рідкісна річ
-
Можна будь-ласка поцікавитись як саме і що саме Україна мала робити щоб «війни не було»?
-
Частково із Вами погоджуюсь. Деякі питання, підняті Вами мають відповіді, які заключені у саме питання (як то до ротації, чисто приклад) Якраз це не приниження, бо трохи вище почали порівнювати 😅 Іноді питання треба довести до абсурду, аби із легкістю прийти до відповіді
-
Готувати війско а не розкрадати бабло для початку. Я був У Сумах 24 лютого.... такось ще 23 вечором в місті не було вже нікого ні влади ні військовик (за деяким виключенням) ні поліції . А москалі вже у вечечі 24 каталися по Сумах на БТРах Аби не ТРО - то були би Суми як Херсон....Так шо не чого не робили.... не готувалися...не вкладували грощі а зараз вимагають.... Шо я їм щось винен....А самі для себе в закні прописали шо ні нас не треба мобілізувати ...бо без них все пропаде .... Да іх в першу чергу треба туди відправти....
-
А що робити зараз тоді?
-
Я не працюю наразі в МВС…і не працювала…була робота у уповноваженому субʼєкті цього Міністерства. Служба закінчилась. Зараз інша робота 😌 Можливо Ви бажаєте резюме моє почитати, чи автобіографію?) а то так багато безглуздих питань ставите, якими бажаєте можливо заповнити простір та час, бо по суті і сказати не маєте чого, окрім якихось випадів, люба моя. Я можу це зрозуміти. Але то не є цікавим для мене. Бажаю удачі 😌 Нічого особистого, просто повертаю Ваші ж слова 😌