Українська Манітоба
-
О, а давайте розглянемо кейс, коли ти не по своїй вині народився наприклад в москві, але все своє життя живеш в Україні, це твоя батьківщина і душею і серцем Але, з паспорту це не виріжеш, і починають кривити обличчям аля - ну ж рашка А ти блт не вибирав там народитись, що тоді? Теж на фарш? Не судіть, і не судимі будете.
-
Та вона б була, бо то мрія Путіна, ну то може потрібно було з 2014 вести з народом серйозну бесіду, готувати чоловіків до війни та і жінок, вкладати кошти не у дороги а у бомбосховища, і не лягати що ми на травневі свята будемо шашлики смажити??? А ще можна було з 2014 оборонні заводи строїти, налагоджувати виробництво дротів і весь час казати - війна це реальність, будьмо готові. А то зараз звісно людей немає, а ті що може явно розуміють що не жильці там, бо вони музикою займались, чи то ще чимсь і явно не розуміють як його воювати…А ми будували дороги, і казали - яка війна, то захід нас лякає…
-
Я в курсі . Але ж я йому і не можу заборонити сюди привезти свою кацапську дружину. Але показати, яке буде ставлення саме української громади , можна. Тобто тоді краще ці факти приховувати. Казати, як вони всі тут: з Казахстану я, або з Молдови. Зараз з расєі нема нікого тут))
-
Камон , більшості людей в цьому чаті було пох на війну до 2022 року(бо вона триває с 2014 року ,сюрпрайз-сюрпрайз) ,а теперь ,коли це стало мейнстрмом,почали показувати як палко треба любити Україну. Чи всі українські гарні та пушисті ? Чи всі росіяни п@дараси?
-
Ця людина українець тоді. Не бачу проблем і знаю таких людей . Тут зовсім інша ситуація. Можна сказати, протилежна