Українська Манітоба
-
Онлайн ще може бути щось по гарній ціні теж 😉
-
Я хочу додати трохи від моїх знайомих друзів котрі боронять Україну,та котрі після 24 лютого в емоційному стані покинули все у Європах та стали добровольцями.Зараз вони кажуть якщо ти ще за кордоном,то зроби все можливе щоб там і Залишитися!!!!!Багато хто шкодує зрозумівши,що теперішня влада гірше самих загарбників!!!Корупція стала у мільйони разів більше,ніж була за всі часи існування країни.Та складається таке враження що в них план знищити як можна більше українців.Можна ще довго казати що розповідають,але хорошого не має від слова зо всім нічого!!!Так що є такі тут люди котрі кажуть що треба конституційний обовʼязок виконувати,знаходячись зараз наприклад в Канаді,то покажіть приклад спочатку с себе,а потім вже тикайте пальцем на других людей
-
Юююф, а токсичний чай лився рікою всю ніч 😂 А в окопах патріотичного народу щось не прибавилась😂 На боксінг дей багато магазинів роблять особливі , ранкові знижки . Наприклад магазин , в якому я працюю , зазвичай відкривається о 11 . Але сьогодні відкрився о 7:00 , а народ під дверима вже був о 6:30 . Давала першим 50 по 50 баксів ін стор кредіт, безкоштовна кава 😂 Та саме ті , ранкові знижки . Вони до полудня , після цього не буде . Якщо хтось знайде щось шалене - кидайте у чат . Всіх з наступаючим новим роком 😅
-
Хочу через амеріку алє віза? Транзіт дають?
-
То ви їй валізи 🧳 купуєте? 😂 Жартую 🤗
-
Шановні треба помогти розібратися. Вже тісну кнопку купувати білета ., як зручно і правильно зробити
-
Та, цукру б купив😂