Українська Манітоба
-
Так, внесок на FHSA, здається, віднімається з суми ваших доходів і вже тоді рахуються податки від тої суми, що залишається.
-
Це тест, спочатку буде теоретична частина, потім тест
-
Інакше храм не побудуєш 🤣, - Грощі нести сюди, коли несеш туди то підеш в пекло 🙃
-
О, дякую за повідомлення. Я вирішила вдома залишитися. Хоча цікаво було подивитися що воно за Boxing Day та знижки. Але боюсь що мене там зібьють з ніг в магазинах і вірусів нахватаюсь. Піду завтра по магазинам. Хочу купити тепле довге пальто на -30 градусів. Читала, у деяких марок снижки будут весь тиждень. Може щось і мені залишиться
-
НАДАЮ ПОСЛУГИ З ПЕРЕВЕЗЕННЯ РЕЧЕЙ/МЕБЛІВ 📞 +1 431 588 25 68 Послуги: Забираю з Готелю: Везу в Аеропорт: Квартирні Переїзди🏡✔️ Матраци, Дивани, Меблі від IKEA, Home Depot 🛋️✔️ Допомога при завантаженні та розвантаженні ✔️ Щоб дізнатися більше про ціни, напишіть мені +1 431 588 25 68
-
На шмотки знижки стовідсотково будуть ще кілька тижнів, навіть не переживайте )) Але! От чи залишаться розміри/моделі - це вже інше питання, на боксінг Дей розгрібають швидко. Я зараз зайшла глянула, з 26 одиниць шмаття, що я вчора вночі нагрібла, лише 3 ще й досі є в наявності. Але дивіться, будуть же ж такі як я, що нагрібли купу всього, і будуть частину повертати - то ж за кілька тижнів розміри/моделі знов будуть зʼявлятися і пропадати. Коротше, починається сезон полювання ))