Українська Манітоба
-
Доброго дня! Через перехідник будуть працювати тільки ті прилади які можуть працювати у режимі 100-240 вольт, 50-60 Гц. Здебільшого це електроніка (зарядні пристрої від телефону, ноутбука, бритви тощо). Для того щоб з'ясувати подивіться на блок живлення приладу який треба і там це буде написано. Великі побутові прилади такі як чайник, мікрохвильова піч і т.д. працювати не будуть
-
А взагалі буде пряцювати электро прилади з України, через перехідник ,чи ще потрібно якийсь адаптор напруги купувати?🤔
-
Добрий день, може , у когось подібна ситуація і має водійське посвічення однієї з країн Євросоюзу .(Українське замінив на іспанскьке Чи зможу я замінити іспанське на канадське. Thanks in advance.
-
Хто там казав, шо старі бюджетні авто - це корита ненадійні? Прилетіло поруч зі стоянкою і частково на неї рівно напроти будинку де я жила, там на цій стоянці лишилась моя Авео 2007 року. Так от, у половини будинка вікна повилітали, а цій консервочці хоч би що, цілесенька!
-
locations.cibc.com/search/mb/winnipeg?q=Winnipeg
-
Агенція Welcome place (Manitoba Interfaith Immigration Council Inc.) організує інформаційні сесії щодо можливості поселення новоприбулих українців у сільскій місцевості Манітоби. Програма включає безкоштовну поїздку у вибране місце, зустріч із представниками цього регіону (включаючи роботодавців, представників шкіл, відповідь на всі запитання). Хочу зауважити, що зустрічі, які відбуваються по четвергах, з цього тижня будуть ЗА НОВОЮ АДРЕСОЮ: 521 Bannatyne Ave, Welcome Place, 15.30.
-
Так все норм виглядає, якщо ви про те що немає «лінії-графіка» то це тому що ви отримали тільки один раз рейтинг і це типу точка на графіку а щоб був графік потрібно хочаб 2 точки, тобто коли скор оновитися хочаб 1 раз буде графік.