Українська Манітоба
-
Дуже дякую Тепер трошки розумію краще їхню хвору логіку
-
Доброго дня! Чи є тут працівники CIBC банку? Потрібно записатися на прийом, щоб відкрити рахунок на наступному тижні. Це можливо? Намагалася записатися онлайн, але черги аж до лютого.
-
Peux-tu accepter mon invitation afin que je puisse obtenir un cadeau gratuit? temu.com/s/AI5s4I8ERqZYx
-
Вітаю. Можливо хтось знає, чи є автосалони в Вінніпезі, де можна взяти б/у авто в кредит без першого внеску для ньюкамерів?
-
То по всій Канаді і багатьох містах Пн.Америки так. Я в Лондоні, Онтаріо, то тут чи не найвищі показники по Канаді за кількістю порожніх комерційних приміщень у даунтауні. От був у Чикаго - таке саме. У Вашингтоні було менше вивісок про оренду в даунтауні
-
Доброго дня, через 6 місяців закінчується термін дії закордонного паспорта, але при цьому через 2 тижні отримаю ПР картку. Також стою в черзі на виготовлення нового закордонного паспорта, але боюсь, що ця процедура займе багато часу і у закордонного паспорта закінчеться термін дії. У зв'язку з цим у мене питання - чи можу я перебувати легально в Канаді з простроченим закордонним паспортом та дійсною ПР карткою?
-
Я летіла, все ок. Віза не потрібна
-
-
Якщо вже є paystubs, то можна. Подруга взяла машину під 8.99% перед новим роком.