Українська Манітоба
-
До речі теж бачу, причому повально. З канадкою випили пляшку вина на двох, і на питання, як ми зараз додому поїдемо на її машині, вона на мене дивно подивилася, і сказала, що це вона ще не сильно випила
-
Так , тут є ліміти. З приводу вина мені пояснювали : один келих (100мл) за годину, максимум три, після того як випив келих вина за руль сідати мінімум через 30 хв. Але скоріш за все це не офіційна інформація , а думка даної людини. Тому нікому не раджу експериментувати та вживати за кермом!!!
-
Вітаємо, Алина! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
У кого повна ліцензія то Біда починається з 0.05 АБО якщо не пройти скрінін тест ( це коли офіцер каже що робити руками ногами і ви робите, не обов'язково кров на тест). В кого ще немає ліцензії то там взагалі ніскільки не можна www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&opi=89978449&url=www.mpi.mb.ca/Documents/ImpairedDriving.pdf&ved=2ahUKEwi5gb3lq-GDAxUqkokEHavaCmsQFnoECBEQBg&usg=AOvVaw29uz-TnlP2Y_yZpJ8rP33K
-
Вітаю, нюансів не знаю.
-
Дорого ранку. Можливо комусь буде цікаво
-
привіт, поділіться, будь ласка, які зараз реальні ціни на житло (розглядаємо також маленькі містечка поблизу вінніпега), вже дивилася kijiji, цікавить ще робота на фермі, а також черга в садок 🙏🙏🙏 цікаво досвід хто приїхав нещодавно, як довго шукали роботу/житло