Українська Манітоба
-
Вітаю, пропоную послуги перукаря! Стрижки жіночі, дитячі, чоловічі, зачіски, фарбування волосся. Салон знаходиться в центрі міста. The hive hair company! 175 Osborne Street Працюю з 9:00-18:00 Кожного дня Моя сторінка в інстаграмі www.instagram.com/p/CODE8kRhotp/?igshid=YmMyMTA2M2Y= +1 4313342000 мій номер.
-
Дівчатка 😍, всіх з 2024, сподіваюсь відійшли від свят) Можу привезти будь що під Ваше замовлення : ✅ Бoтулотоксин, бoтокс, філери (інʼєкції для губ), пoлінуклеотиди коллагеностимулятори, мезококтейлі, біoревіталізанти, ліпoлітики, пілінги ✅ Мeдикамeнти, Cтiки іqos gІо, eльф бapи , cигapeти та подібне (хiтc, тepeа, нео) та девайси також можна) ❗️ ТАКОЖ РОБЛЮ ПРОЦЕДУРИ Якщо зацікавило - пишіть в ocобисті) Місця вистачить всім) Bирyшaю на довгий час, до травня орієнтовно) Дякую ❤️
-
Куди саме треба звернутись по приїзду! Куди рухатись з аеропорту?
-
Дуже дякую
-
Може да, а може і не вистачить. Залежить від того який аеропорт ( в калгарі та Монреалі здається трошки швидше ніж в торонто) та скільки взагалі в цей час прилетіло людей з work permits, study permits, PR зі всього світу. Звичайно рекомендують мати не менш 4 годин між рейсами ( бо буває що і літаки запізнюються)
-
Нічого хорошого в цьому немає. Зараз, якщо у вас є два громадянства, ви для Канади громадянин Канади, для України громадянин України, все інше їх обох не цікавить. Множинне (подвійне) громадянство означає, що дві держави домовились стосовно того, які норми розповсюджуються на тих, хто є громадянами обох. Як думаєте, в домовленостях з боку України буде пункт про те, що робити з чоловіками призовного віку з подвійним громадянством? Риторичне питання