Українська Манітоба
-
Не зовсім вірне твердження. Коли ми приїхали, у дружини мови не було зовсім. По 15хв в день Duolingo і все. Пішла на роботу в середовище де спілкуються англійською і вже через 4 місяці здала екзамен в Welarc 4.3.3.2, можливо трохи невірно вказав порядок оцінок, але то неважливо. За те в мене рівень погіршився бо немає практики. Тому все казати, що не прийде мова в знаходячись в середовищі - невірно.
-
Я знаю особисто людей, які працюють на СТО "серед канадців" 20 років, і ці люди розмовляють англійською на рівні 3-4. Знаю багатьох, хто не зміг здати тест з мови на громадянство, навіть після 10-20 років проживання в Канаді. Ці люди просто чекають, коли їм буде 54 роки, щоб податись на громадянство без мови.
-
Давайте так, спочатку Ви писали про 20 років "в полях", зараз про "2 роки на констракшені". Дискусія при такому передьоргуванні неможлива. Право на особисті спостереження залишайтк собі, висновки також маєте право робити які хочете, але спілкуватись в тоні "сам дурак" негарно. Це все
-
З 0 до 4 - це до півроку на курсах, якщо ще вчитись самостійно. Ключова фраза - вчитись самостійно. Я маю знайомого, який вивчив французьку за 9 місяців до рівня В2. Однак, він звільнився з роботи, щодня займався з репетитором, а потім ще вдома по 4-5 годин самостійно. Суть мого коментаря, що вивчити мову, просто перебуваючи "в полі", неможливо без навчання.
-
Та так. Але з 0 це досить реально.
-
-
🇺🇦 Говоримо правильно 🇺🇦 На протязі (рос. на сквазнякє) — протягом часу Неділя (після суботи) — тиждень (7 днів) Опит (опитування) — досвід скоріше/ швидше за все — імовірніше (ймовірніше), найімовірніше ЛюбИй — будь-який Справка — довідка Знімати квартиру — винаймати Безвихідний — безпорадний Виписка — витяг Об'ява — оголошення Одобрити — схвалити Процент — відсоток В кінці кінців — врешті-решт З однієї сторони — з одного боку Ніякий — жоден Білет — квиток Сутки — доба Ну і, звичайно На українській — українською Щира подяка всім, хто долучився. 💛
-
Просто зауважу: без курсів(раз на тиждень якщо курси тоді з).
-
Між курсами і роботою я виберу роботу. На курсах ти говориш півтора слова за заняття.писанина правила говорити не навчать.наші вчителі англ.мови приїжджають в англомовну країну.розуміють все на 100% а вести діалог му-му... Я вивчив іноземну мову на вулиці і на роботі...а вже у вільний час дивився дієслівні каркасні часові формули.інтонацію по книжках не вивчиш, як і вміння глибоко виразити свою думку.за спілкуванням за розмовними фразами тільки в поля .курси , репетитори це так для галочки краще ніж нічого)
-
Люди мають різні: - Фінансові обставини та амбіції, плани, бачення життя - здібності, особливості пам'яті, звички, та Академічний досвід чи його відсутність Двое різних людей будуть мати діаметрально протилежні відгуки про один й той самий навчальнй процесс, Тому що всі люди різні Але одне буде не змінно: Щоб щось вивчити, треба бажання, наполегливість, та важка праця.
-
Це типу подрався з кимось? Бо іноді в новинах такі слова, які я ще ні разу не чув(
-
Anyone who is willing to work early morning shifts, 8:30 a.m. to 3 p.m. and 3 p.m. to 8 p.m.