Українська Манітоба
-
Я розумію, але я вагітна, мені потрібно швидко
-
Це не аж. Це досить швидко
-
А як клініка називається?
-
Дякую, зараз спробую позвонити
-
Також є
-
Спробуйте зателефонувати та пояснити вашу ситуацію, я думаю що пришвидшать зустріч
-
Я писав про завод ,що після 4 місяців буде 22.80 , мені написала дівчина чи то жінка , коли спитав чи в неї є англійська 5-6 хоча б ,то вона написала :»з такою англійською я б уже в банку працювала 😂🤣 , як і в Україні « Я думаю оптимістично 😂🤣 В мене 6 рівень твердий , я думаю що я просто тупак , а тут люди такі опитімстичні 🤗
-
Parkview Professional centre
-
Смішні люди… Це ж не на все життя. А що краще по пів року з моря погоди чекати… і отримувати Нуль.
-
Дуже дякую 🙏🏻
-
Ні, вони тут живуть з 2019. Закінчили навчання місяць назад (бакалавр) і тепер студентська страховка більш не діє, а ворк пермит - очікують тільки. Навчались як foreign students
-
Ні, в blue cross відмовили. І в sunlife попередження о том що повинна бути провінційна карта
-
Знайомі мали аналогічну ситуацію. Діти відкрили без проблем open work permit після завершення red river college. Не знаю чи то просто випадок, але є таке. Просто подалися і все. Українського громадянства було достатньо. Написали explanation letter, що зараз не можуть повернутися до України через війну і просять дозволу відкрити OWP по post CUAET measures. Перміт дали на 3 роки. Це просто історія, яку я знаю. Може у вашому випадку і не підійде таке.
-
Знала б вона, яка зп в банку на початок 😂😂😂😂 ойййй