Українська Манітоба
-
Так я ж не весь час вдома прям )) Я генделики/смачно пожерти/нарядитися та вийти в люди люблю, ми кожні вихідні шаримось по генделях, вчора на виставі Національного балету України була (офігєнно доречі), на зимову рибалку можу зʼїздити, якщо мене туди довезуть на сноумобілі аххаха тощо 🙂 Я ходити не люблю ногами. А так шоб десь сісти та сидіти - норм )
-
В дома класно , після робочих , а от як вихідні довгі приходять то я мушу завжди якусь розвагу придумувати. Нажаль вони вже закінчуються , ще залишився боулінг ,тир ,термеа . Заклади ,музеї вже всі знамениті відвідав в Вінніпезі тощо . Прийдеться в кс2 іграти до літа походу ,ну ще є футболчик і настільний тенніс , доречі хтось грає в великий теніс ? 🎾 Скоро літо буде ,буду їздити на озера і каякі ,буде простіше напевно 😋
-
Вітаємо, V𝖆𝖑𝖊𝖗𝖎𝖆 𝕲𝖊𝖗𝖒𝖆𝖓! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Вітаємо, Alina! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
-
Вітаємо, Alina! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Номер соціального страхування (SIN) міняти не треба, бо він федеральний - єдиний на усю Канаду. Про виплати - гляньте на EIA, якщо ви без грошей і роботи. www.gov.mb.ca/mbsupportsukraine/financial-support.html#:~:text=%2B%20Employment%20and%20Income%20Assistance%20(EIA)&text=This%20includes%20benefits%20to%20help,not%20provided%20by%20other%20programs.
-
Дивіться, накладаєте макіяж, волосся вирівнюєте або накручуєте, вдягаєте якісь милі вашому серцю шмоточки, стаєте на підбори - і в гендель! І там такі сидіте і млієте від себе «боже, який я красавець!», плюс ще й смачно їсте і пʼєте - 100% дофамінова розвага 🙂 Ну а якщо серйозно, то хз щоб такого порекомендувати, щоб не закінчувалось… А в Україні ви що взимку робили, щоб розваги не були одноманітними?
-
Вітаємо, Darina beybe! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)