Українська Манітоба
-
Он @Just_ERISS знає 😅
-
Це ж із Чернівців знайомий чату…Ви не застали тієї історії?)))
-
Ну особисто я і так би був тут , так життя зло жилося ще 2014 року . Але виходить одні повинні воювати за тих хто тут? Наприклад мій брат має такий самий паспорт як і мій , тільки він в окопі і йому байдуже що він міг би по ньому жити в ЄС, хто ж його випустить , і не знаю як ваші знайомі але брат мені каже що 9 з 10 хлопців що на 0 мріють покинути то все і звалити за кордон, навіть вони не вірять , просто знають що вони там помруть всі бо країна (а саме влада положила на них х..й), і це я витратив 15к $ на його екіп , а влада яка мільярдами каже посилання там пацанів навіть без каски і берців
-
Це і так всім зрозуміло , що якщо прийте Трамп то все швидко закінчиться. Але потім так само швидко почнеться тільки вже з країнами НАТО і тій самій США прийдеться давати своїх людей щоб ті воювали, але хтось цього ще досі не розуміє .москаль не зупиниться і не справа в хуйлі , бо там крім хуйла ще 90% населення таке саме ,імперіалісти і його прибічники .
-
Ми вже далеко не на першому місці
-
Ох як цікаво. Тоді хай інші воюють, а я тут буду сліпо вірити, і примушувати всіх воювати, бо мені треба перемога.
-
Сиди і далі вірь у перемогу, я краще поки всіх родичів вивезу з тієї чорної діри.
-
Які конкретно аргументи що рф піде далі , не популістські лозунги , не про хворі амбіції путіна(в нього немає їх) а конкретно , з чого ваша думка побудована? Які геополітичні інтереси росія має в тому щоб піти проти НАТО ? Які вигоди ?
-
Ціна не повинна перевищувати вигоди , відкрита війна з НАТО це за дорооо, плюс США мають стратегічних партрюнерів в ЄС і навіть якщо вони вийдуть з НАТО то США і так піде за них , це не вигідно нікому і в першу чергу путлеру
-
Росія має кілька геополітичних інтересів та вигод у тому, щоб піти проти НАТО: Безпека території:Завершення розширення НАТО вважається загрозою для безпеки Росії, особливо коли це стосується країн, що прилягають до її кордонів. Відновлення впливу :Росія бажає відновити свій вплив у колишніх радянських республіках та показати свою силу як ключовий гравець у регіоні. 3.Запобігання втрати впливу:Зростання присутності НАТО в сусідніх країнах може забезпечити Росії менше маневреного простору у використанні своїх ресурсів та впливу в цих регіонах.Збереження внутрішнього порядку:Внутрішні проблеми Росії, такі як економічні труднощі та соціальні напруги, можуть бути зменшені або відволіктися за рахунок зовнішньої загрози з боку НАТО.