Українська Манітоба
-
Так я і не сперечаюсь, просто поділилась своїм експеріансем, але якщо ви бачите тут сперичання то нехай…
-
Ой, не перекручуйте. Я вам говорю, що маю конкретні приклади. При чому тут статистика?
-
Я знаю про що я. Можете сперечатися, якщо вам хочеться.
-
Вони вдома не плачуть;) готують багато смачної іжи та співають караоке 🎤;) Мені випала доля з ними трохи пожити;) а от я ревіла, майже через день як тільки приїхала, як би не їх караоке та смачна їда, зовсім сплакалась би🫣
-
а як його можна перекрутити? Чи коли як за нас то ок, а коли іншим то расизм? А чому тоді куает це не расизм? Чим гірші інші народи де йде війна але їм тільки притулок дають і то не всім? Якщо у вас такий приклад єто я сподіваюсь що репорт зроблено тут, так? www.chrc-ccdp.gc.ca/en
-
Ні, для мене не ок, коли лише за нас. І там, де я працюю, з сотні робітників лише плюс ще одна українка
-
Як вам ситуація: ви прийшли на інтерв'ю (тобто вас запросили), і по середині інтерв'ю вас переривають і кажуть: йди додому, ми вже набрали людей. А з тобою кілька інших сидять у кімнаті і їх не відсилають. І всі вони тієї ж національності, що і менеджер. А він не єдиний менеджер, а лише один з 8.
-
Мова там нормальна, людина майже народилася тут. Це не про мене, а про знайомого. Репорт не робили, бо я там працюю, і нас бачать разом.
-
Можливо, але це так сумно в інтернаціональній країні та в цей час.
-
Доброго вечора, підкажіть будь ласка, чи хтось купував нову Honda, в яких автосалонах брали? чи може де є українці працюють та можуть якісь бонуси до покупки додати, поділіться інформацією будь ласка
-
Так, вірно. Тому ж кажу, ніколи про це не думала раніше, бо не мала досвіду
-
ви просто уявіть як складно там неукраїнцю. Якщо тут десь якась є контора де так може бути напевно і то без доказів, то наприклад в Україні уявимо що ви жінка з Ірану або чоловік з бангладеш (тільки но приїхали). От які шанси у них отримати гарну роботу в неКиєві? десь близько 0. Точно нижчі ніж тут. Ну і зрозуміло навіть персонально можуть сказати що не взяли на роботу бо він же чурбан