Українська Манітоба
-
Тепер треба добре подумати як це пояснити на роботі щоб мене не з'їли)
-
Захід міста, на березі Sturgeon creek. Але думаю, що на півдні також досить спокійно. Я колись прочитала повідомлення однієї святої жінки А К "здався Вам той Downtown, я туди тільки на концерти їжджу". От я і вирішила теж так жити. Красота! Не можу вже дочекатися весни, коли зацвітуть райські яблуні навпроти мого вікна)))
-
Нє не пройде, я коли прийшла на роботу був ще дійсний перший перміт😂
-
Здається у саблет простора 2-кімнатна квартира (75 кв.м) в гарному та цікавому районі Osborne Village (43 Roslyn Rd). Договір до 31 липня 2024р. Вільна з 1 березня. ❗️Pet friendly (коти). ✅️ У квартирі велика вітальня, свіжий ремонт, на кухні є вся необхідна побутова техніка (включаючи мікрохвильову піч та посудомийну машину), кондиціонер. ✴️ В домі тренажерний зал, на задньому дворі є вихід до річки. 🍁 Район дуже тихий, парк в 5 хв пішки, вулиця майже без трафіку. River trail, який веде до the Forks, одразу через річку. 🍒 Продуктовий магазин (Safeway), Shoppers Drugsmart, LiquorMart, Starbucks та автобусні зупинки в 5 хвилинах від будинку. Dolarama та Winnipeg Winter Club у пішій доступності. 🥐 The Forks та багато різних кафе зі смачною випічкою - 15 хв пішки (покажу смачну українську пекарню 🍰). 💰 Ціна - $1250/місяць + світло/інтернет, є парковка за $50/місяць. Security deposit - $625. Якщо треба більше інформації/фото, пишіть у приватні.
-
300 main класний будинок, якщо не помиляюсь, один з найдорожчих у Вінніпезі
-
Так. На 300 main street apartments здається
-
Мені так подобається цей район, я собі так уявляю Англію на початку 1900-х)
-
Багато знайомих людей проживає в центрі вже 10-15 років - і теж жодних скарг
-
А, ні, глянула ціни, вище за середні, але не най)
-
Перше читання - то не закон, то основа лише. До неї ще стільки всякого начіпляти можуть, або навпаки, відняти, що від первісного стану проекту нічого не залишиться. Тож буде друге, а можливо й третє читання. Тому поки що на те, що там написано, звертати увагу не варто, воно все може змінитися на 180°. З повагою.