Українська Манітоба
-
Для мене є свої табу, об'єм менше 1.8-2 л, дизельні, опозитні, роторні двигуни. Далі без різниці, є гарні варіанти і атмо і турбо, і l4 і v6-v8, w6-w8. А для когось 1.5 турбодизель це крутий двигун. Вибачте, це як із жінками, кому худі а кому повненькі, кому чорняві, а кому біляві, кому тихенькі, а кому і такі що по голові можуть дати😂
-
В трачок більше палива влізти може😁
-
Ще раз, з усією повагою, я наводжу приклади різних ідеологій і все, кому що подобається.
-
Доброго дня всім! Може хтось знає, або з закону, або з власного досвіду( без фантазій і припущень, прошу) яка процедура продовження Ворк Перміту після його завершення. Наприклад по візі КУАЕТ отримаємо на три роки а є потреба працювати далі, а ПР з якоїсь причини не отримав , чи зовсім не планує отримувати?
-
Зате які емоції... Я ж не кажу, що такий авто наповсякдень і кожному.
-
Ой, точно
-
Доля правди в ваших словах є, але турбо то турбо. Це як дизель чи бензин, задній привід чи передній. Кому що подобається. У атмо своя атмосфера у турбо своя
-
Все залежить від багатьох факторів, зараз взагалі мало роблять більше ніж на 200 тис, а 300-400 взагалі мовчу. Стосовно ресурсу турбо 1.8 від ауді 2000 років ходить до 500, підтверджено практикою. У знайомого 3 літровий субаро, уже 2 рази перебирався за 300 тис. Зі 100% вірогідністю сказати не можна що всі турбо погані а атмо хороші. Стосовно об'єму згоден. Але також є нюанси 4л від Порш з їх задірами
-
А економії 0... А ще турбований двигун працює з високим відгосним навантаженням, то й вийде з ладу швидше. А будь як "класна штука" потребує уваги -> ГРОШЕЙ ❤ V6 forever ♥️ Хочеш економити - l4 твій кращій друг Бракує потужністі 💪- V8 HEMI💪 вам в допомогу Триматесь далі, від "зайвих проблем", навіть як що вони виглядають як "гарна штука" Та буде вам щастя.
-
Не помітив жодних проблем з турбо.
-
Але я ж за своє авто писав😁
-
У мене турбо 1.8 при -25 прогрівається 4-5 хв + 3-4 Км ходом і вже 90°