Українська Манітоба
-
Я не маю такого досвіду але мені видається, що це не повинно бути проблемою. Головне щоб ваш роботодавець підтвердив ваше працевлаштування.
-
Це ось організація . Там є працівники , які спілкуються мовою українською, але , якщо у вас є англійська , думаю краще не займати час україномовних, тому що багато людей , які не знають англійської, та їм ця допомога просто необхідна . Але , це моя думка особиста 😅 Ми потрапили на зустріч з дуже приємною людиною, звати Лілія ,як з рідними возилася , то потім ще писала питала , як ми влаштувалися . Приємненько 🥰
-
Та можна і без історії . Просто напряму з лендлордами це доволі довго може тягнутись . Маєте подивитись квартиру , потім заповнити анкету , потім вас будуть розглядати як кандидата , потім депозит , потім тільки підписання договору оренди . А потім вам скажуть , шо «ой ше стіни тре пофарбувати, зачекайте пару днів»
-
Так
-
Ви не можете клеймити витрати, які вам покрили бенефіти. Це є шахрайство і таке робити дуже небезпечно. Ви можете клеймити тільки ті витрати, які платили самі і які не були компенсовані страховою. Якщо ви на дантиста витратили 1000, а страхова вам віддала 800, то ви можете клеймити тільки 200. І ні, усю суму не віднімуть, а відповідно до формули. Все залежить від ваших доходів та витрат
-
По моєму хвилин 10. Аплікація, фотка , оплата . І готово. На стійці кастомер сервіс. Вони там все розкажуть , покажуть , пояснять .
-
Ну +- завжди. Я двічі орендував і двічі у мене процес зайняв біля двох тижнів . Можливо , Якшо ви не працюєте і маєте час підскочити в офіс в любий момент, то буде швидше. А мені Шоб скомбінувати свою роботу і роботу проперті менеджерів займало кілька тижнів
-
Так я ж про це і написав, перезапитав вас чи я правильно зрозумів. 1) Ми платили 400 за медогляд (для PR). Всю суму. Чи можна їх клеймити? 2) Ми платили за стоматологічні послуги. Частину цих витрат покрили мої бенефіти. З власної кишені (моя частка - 20% або 50% залежно від виду лікування) в сукупності за рік заплатили десь 1500. Тобто, цих 400+1500 я можу клеймити як медичні витрати в податковій декларації чи ні?
-
Для CUAET безкоштовний, у 2022 р. не платили. Для PR, наприкінці грудня, прийшов запит на дружину і сина, то платили.