Українська Манітоба
-
Вітаю. Хтось переправляв авто з Еврлпи в Канаду? Взагалі є сенс?
-
Грощі краще міняти тут, найкращий курс в банках Про групи не знаю😅
-
Звідки така інфа? я трохи погуглив і ось знайшов такий сайтик з описом water treatment plant процессів. Я не наполягаю, бачу що це ще 2009 рік, але там є chlorine процессінг для антибактеріальної обробки, і немає нічого ні про який фтор, можливо щось змінилося з тих пір, просто мені цікаво. Якщо є лінка де можна про це почитати буду вдячний. legacy.winnipeg.ca/waterandwaste/water/treatment/plant.stm
-
Оу, то ще і для зубів користь😁
-
Я ні у якому разі не спец у цих питаннях але у мене ось такий експірієнс.
-
Так, але як я розумію, як найменше у дитини має бути візитор рекорд, коротше будь який документ на легальний стей. Я не знаю у чому прикол але у мене в школі питали документ дитини. Коротше я екстендив стаді перміти дочкам. Можливо щось у школі не зрозуміли чи я хз але сказали що документ потрібен
-
Сину в аеропорту дали ворк перміт йому 15, так ми запізнились на літак бо доказували, що йому потрібно стаді перміт, що він піде в школу, так йому ще дали візіторську і у нього тепер дві
-
Привіт усім☺️ В мене є грана новина для новоприбувших українців, які приїхали зі своїми домашніми улюбленцями🐶🐱 Мене звати Аліна і я майбутній ветеринарний лікар, я приїхала 4 місяці назад з Харкова. Я працюю в Plessis Veterinary Hospital як ветеринарний асистент. В підтримку українців, які постраждали від війни, керівництво клініки погодилось надати 1️⃣0️⃣ відсотків знижку на Перший огляд лікарем( First Exam). В додаток до цього з неділі по четвер я можу бути перекладачем на вашому прийомі, якщо вашого рівня англійської ще недостатньо. Наша клініка надає всі види терапевтичних та хірургічних послуг + в нас є стоматологічне відділення. Подзвонити та записатись на прийом можно по цьому номеру телефону (204) 691-8838 , при записі скажіть, що ви нюкамер з України, від Аліни, щоб вам надали знижку на Огляд. Наша адреса - 1783 Plessis Rd, Winnipeg, MB R3W 1N3 , район Транскона. Якщо у вас є якісь запитання до мене, я з радістю відповім.
-
Ну просто можно поміняти права маючи їх в дії Но немаючи пластика чи ні
-
Чи є у канадійців база з дії?