Українська Манітоба
-
Того вже давно нема)
-
Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, що то за державна програма якась для дітей до 18 років. Коли ложишь якусь сумму, здається 500 CAD, а вони через рік стають 2500 CAD. І їх можна використати для подальшого навчання. Чи є таке, і можно якесь посилання, де можно про це прочитати?
-
Побутові - Амазон. Я серйозно )) Якщо ще немає своєї адреси і треба «ногами піти купити», то: Best Buy, Walmart, Costco, Canadian Tire. Різдвяні розпродажі: починаються в Boxing Day (26 грудня), але в багатьох онлайн магазинах знижки прям в Крістмас Дей (25го) обьяаляють
-
Доброго дня, шановні) Порадьте будь ласка якісь магазини де краще купувати побутову техніку, телефони, фени, електричні зубні щітки та інше. Також де краще купувати теплий одяг та взуття для дорослих та дітей. Бо прилетіли майже без нічого, та треба якось облаштовувати нове життя. Також, хто знає, дайте будь ласка пораду по різдвяним/новорічним розпродажам, коли починаються та чи варто чекати. Заздалегідь дякую! Усім гарного дня)
-
Доречі, я згадала як я (і не тільки я) всюди спамила питанням яке посвідчення водія дають якщо українські водійські права перші оті що на 2 роки. Так от, у мене стаж був 1.5 роки, то дали 5F. І ще загадала що досі не відповіла на запитання про комуналку Гідри, але сорян, ми тупі і досі не розібралися де отримати суму до сплати, сьогодні помучаємо менеджера будинку)))