Українська Манітоба
-
Чомусь так виходить, що будь-яка інвестиційно приваблива країна має шанс або розвʼязати війну і отримати за це по повній санкціями, або стати жертвою війни і також отримати. Інвестиційно менш привабливі країни стабільні. В цьому є певна закономірність, але вона мені не подобається, оскільки повертає нас до податків на іпотеку в Канаді))
-
Або покривають, але дуже дорого. Це як у Сан-Франциско - це ж там постійні землетруси, так?
-
Інфляція та росіяни, так
-
Зараз одна канадсько-німецька компанія курила землю на Закарпатті, будуть будувати будинки для seniors. Виявляється дуже великий попит на такі послуги в Україні, а з війною та тим, що молодь масово поїхала за кордон, а старші залишилися, то такі послуги будуть дуже затребувані. Я спілкувався із ними, їхній цільовий ринок українці у Німеччині та Канаді, які не зможуть зможуть на пенсію, але діти за них зможуть платити $$$ щомісяця. Схожа компанія реалізувала такі проекти для німців у Єгипті. Дуже успішна інвестиція.
-
на старість можна залишитись з житлом у Вінніпезі його продати і купити щось в Європі/Мексиці щоб там доживати. Канада націлена на певну кількість імігрантів які створюють попит на цьому ринку. Тобто напевно ціни будуть йти догори. Чергова криза десь в південній європі може таку інвестиціїї помножити но ноль
-
Житло у Вінніпезі "на старості" потенційно може коштувати в два рази більше, ніж воно коштує зараз. Канадська бульбашка лускає вже останніх 10 років і ніяк не лусне. Консерватори не будуть робити нічого, що б завадило ринку нерухомості керуватись попитом і пропозицією.
-
Як що я довго не мив авто, тоді їду на блондіз та роблю так: Rinse - збив сніг та грязь Presoak - ще раз навколо Soap - ще коло Rinse - щоб змити піну й бруд (Тут можна додати turtle wax щоб блестіло ) Spotless Rinse - щоб не було розводів.... Зазвичай допомогає... Але менш ніж 17 баксів із пилесосом у мене не виходить Мабуть занадто повільний
-
Бульбашка з канадським ринком нерухомості рано чи пізно лусне, точніше її підрегулюють попитом/пропозицією. Можна банально подивитись на cap on international students, ban for foreign nationals etc. А якщо консерватори прийдуть до влади, то буде взагалі кіно. Хоча треба бути відвертим, ринки нерухомості перегріті практично у всьому світі. Але інвестиція в нерухомість десь в Албанії, Хорватії чи Чорногорії виглядає набагато цікавіше з цієї точки зору, ну і на старість залишитись з житлом у Вінніпезі чи у Південній Європі - це обʼєктивно не до порівняння.
-
Боюсь, що якщо не встиг купити щось в Туреччині до того, як настав час продавати щось в Туреччині, буде досить складно ввʼязатися в цю схему))
-
Ми ж дискутували про старість, тобто 60-65+.