Українська Манітоба
-
В Індії буде проходити молитва/медитація/церемонія святих людей на перемогу України у війні. Для цього потрібно зібрати 200 000 голосів. Реєстрація не потрібна, треба просто ввести ім'я, прізвище та е-пошту. Якщо у вас є таке бажання та ви вірите у перемогу, будь ласка, проголосуйте!🤞🏻❤️🤲🏻 Їм треба знати, що нам це потрібно. shreenathjiacademy.com/yagya/
-
А зуб краще з новою пломбою?)
-
Привіт, хто знає в якому відділенні ClBC працюють україно або російсько мовні співробітники? Потрібно задати кілька питань на рахунок депозитного рахунку
-
Доброго дня. Плануєте придбати авто, запрошую відвідати Cadillac. Тут є великий вибір хороших авто. В наявності користуванні автомобілі та нові. По всіх питаннях проконсультую. Підберемо саме такий автомобіль який Вам потрібно. Для отримання кредиту вам потрібно перебувати у Канаді більше 5 місяців та працювати мінімум 3 місяці. І саме там я й працюю механіком, тому можу й допомагати з обслуговуванням автомобіля😉 Буду радий допомогти та бути Вам корисним. До зустрічі, Олексій🇺🇦🇨🇦 Jim Gauthier Cadillac +1 (431) 294-0181 2409 Mcphillips St., Winnipeg
-
Дякую вам за інформацію