Українська Манітоба
-
Є лоу костери flair , Lynx У них квітки дешевше, є обмеження багажу. Але якщо ви летите з Європи, то краще мати один квіток з пересадкою, бо якщо рейс до Торонто затримають, то авіакомпанія скоректує усі польоти. Якщо 2 не пов'язаних польоту, то ви можете не встигнути і залишитеся без квітка та грошей
-
А що я вам можу порадити? По перше я і сам ще в Україні. По друге, і саме головне, я не знаю ваших навичок, умінь і побажань щодо роботи. Можу лише загальні поради дати, які вже тут неодноразово звучали. Шукайте, що на ваш погляд, вам під силу на джоб сайтах, фейсбук, можливо десь особисто питайте. Той самий нетворкінг ніхто не відміняв. Можливо намічається якась подія з залученням волонтерів, де будуть присутні канадці. Сходіть туди, там можливо і знайомства нові заведете і час гарно проведете
-
Всім привіт) можливо хтось підкаже , скільки коштує отримати права 5 категорії у Вінніпезі , та скільки часу навчатися.
-
Так що порадите?
-
Особисто проти вас нічого не маю, але мені здається ви обіймаєте посаду статиста в уряді Манітоби. Звідки у вас інфа про те, що всі вакансії уже зайняті? Це приблизно так саме, як писати, що у моєму 30-тисячному містечку роботи немає. Проте більшість із тих хто так каже, не хочуть іти працювати на з/п в 6000-8000 грн. Здається мені, що приблизно те ж саме і в Вінніпезі. Хоча можливо я помиляюсь