Українська Манітоба
-
Можливо Loveday Mushroom farms ltd, якщо ви про цей. Я там не працюю, якщо що))
-
Канадський Марк це просто бімба, все пояснить і порішає.
-
Не знаю, я там не була. Може й краще. Не дізнаєшся, поки не спробуєш. Але що для мене явно - це статус людини там. Якщо нелегал, то це для мене неприйнятно. Якщо якийсь тимчасовий статус без зрозумілих перспектив- то теж сумнівно. Але це моя суб'єктивна думка.
-
Kia rondo 2009 використовується для поїздок на роботу і підвезення дітей до школи 128$
-
Добре день, з ваме сьодні Канацьке Марек. Уряд Манітобе верішев закрети прейо заявек на ПР
-
Тоді в чому питання?))
-
Господи, кайф
-
Приватбанк запустив прямі грошові перекази з Канади в Україну. Українці відтепер зможуть отримувати швидкі та доступні грошові перекази з Канади через систему PrivatMoney завдяки партнерству Приватбанку та канадської фінтех компанії RemitBee. Отримати переказ RemitBee через PrivatMoney можна автоматично на картку (якщо відправник вказав дані картки одержувача), з контрольним номером переказ можна отримати в Приват24. @beneficiarua
-
ЩО Ж ЦЕ КОЇТЬСЯ ЛЮДИ???? ВЛАДА ВЖЕ ЗАДОВБАЛА ТИСНУТИ НА ГРОМАДЯН!!
-
Ахахахахахха, ска, угар
-
До того використовувалось для для delivery 180$, з яких 10$ додаткова опція на отримання в безкоштовне користування орендною автівкою поки авто в ремонті. Дедактибл 200$