Українська Манітоба
-
Правда він збудований у 1969 році,55 років для дерев'яного будинку досить не мало, м'яко кажучи
-
Сухий клімат і пристосованість технологій дають можливість дереву стояти дуже довго. 100+ років не проблема.
-
Про 200 років це ви напевно трошки прикрасили, не думаю що багато таких)
-
Те що всі дерев'яні, я в курсі , просто побачив що йому вже 55 , треба напевно уважно на стан дерева дивитись перед тим як 200 тисяч витрачати)
-
Тут 90% якщо не 99% деревʼяні, стоять по 100-200 років і ніц їм нема;)
-
З цікавості, ця людина з якою ви спілкувались - українець, який приїхав по CUAET?
-
Спілкувався тут нещодавно з людиною яка працює на будівництві цих будинків за пристосованими технологіями, то він вашого оптимізму не розділяв 😁 Казав що після побачених технологій ні при яких обставинах не купував би ))
-
Добре виправлю на 150, але 55 років дому то не дуже старий зовсім;)
-
А ну це зрозуміло, перед покупкою робиться інспекція і там вже буде видно що там по дереву, фундаменту і т.п.
-
Це пройде з часом 😁 Частково з ним погоджусь кажуть що раніше краще будували деревʼяні ніж зараз;)
-
Звісно що так) Це має відношення до самого процесу будівництва? ( Тобто якщо б на його місці був канадієць в десятому поколінні і виконував точно так саму роботу, це б змінило ситуацію?)
-
Ні, не має. Просто в мене склалось враження, що для всіх новоприбулих українців, які працюють на будовах в Канаді, будинки з дерева то обов’язково комбінація 💩🪵 тому і спитала
-
Ну те що вони стоять 100+ років згоден і те що теплі так це правда,але якість саме взагалі от ремонтів,дверей між кімнатних,потоків,ванних кімнат і всього іншого ну то жах.курва не знають більшість що таке натяжна стеля,біде навіть нема де купити в магазині,ці крани у ванних кімнатах де не можна напір регулювати,те що нема світла в залі то взагалі прям загадка для мене
-
English is fine 🙂