Українська Манітоба
-
Ладно ) я тупий - новоприбулий. Ніде не був нічо не знаю) В вас тут самі шикарні ремонти , дизайни і вопше хати - топ .
-
Хз. Комфорту не бачу .
-
Та ну не ображайтеся будь ласка )) Дизайни-шмизайни - це ж так субʼєктивно. Тут взагалі немає оцього нашого стремління зробити «шикарний ремонт». Більше прагнуть мати ремонт практичний, сучасний з точки зору технологій/матеріалів, просто «новий» щоб refresh поновити житловий простір тощо.
-
Канадський мрак, чи Марк, не пам'ятаю.
-
Я думаю, що для наших людей такий когнітивний дисонанс, бо є дуже велика різниця між тим, як виглядають нові будинки ʼдля себеʼ і тим, що здають в оренду в основному ( за винятком абсолютно нових будівель). Власне ви й самі про це написали. Те, що в Украіні буде зватись ʼнормальний житловий станʼ , тут назвуть lovely renovated condo. В тому й різниця. Я вже звикла і мені взагалі все подобається, але часом все одно натрапляю на покручену стіну й замазані щілини і знов задаю питання - чому 🙃.
-
Один відомий у вузьких колах хайповий блогер вже півроку зазиває до свого будиночка біля озера, і ніяк не зазове