Українська Манітоба
-
Дякую! Успіхів вам!
-
Good morning! I hope you're doing well today. I wanted to let you know that the current best mortgage rate available is 4.79% for a fixed term of 5 years. Are you interested in finding out if you qualify for this rate?
-
Підкажіть, будь ласка, яким чином краще доїхати з Вінніпегу до Штейнбаху на інтерв'ю, а потім назад, за відсутності власного авто? Не знайшов ні автобусу, ні потягу. Дякую.
-
Я приїхав з Польщі, у мене досвіду водіння 11 років, досить швидко адаптувався до місцевих доріг. Тим більше, до Стейнбаху буде переважно хайвей, я думаю. Якщо буде суха дорога, то взагалі немає чого переживати
-
Якщо водив авто в Україні, Польщі та Німеччині більше 20 років - в Канаді розберуся чи краще не ризикувати? Дякую.
-
Або взяти авто в оренду на день
-
Головне не забувати, що світлофори розташовані тут ЗА перехрестям і зелений не миготить а тупо раптово вимикається.
-
Вітаємо, Андрій! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)