Українська Манітоба
-
Та з херлі він так думати буде , чи мало там однозіркових відгуків 🌚 Останній бачу 4 години потому . То може чай якийсь пройти повинен , щоб їх оціфрувати, відгуки ті . Мені аж прям цікаво , як доларама буде (та чи буде) вибачатися . Цікаво . Але з іншого боку , ну що поробиш ? Ось той добромаркет як барижил руськими продуктами , так і бариже . Той ж фрешко , там теж руське є .
-
А що саме у фрешко рузьке? Я ходжу постійно, етикетки російською бачу на різних товарах, але вони литовські, молдавські та навіть українські (виявилось, в останньому випадку це етикетки експортера, а не виробника).
-
Можна писати сюди щось типу: We found towels with symbols of the Russian army in your stores. Please tell me why Dollarama sells the symbols of the army of a terrorist country? The army that actually bombs my homecountry every day. Тільки перефразувати це ГПТ чатом. Я вже відправила www.dollarama.com/en-ca/corp/contact-us?origin=footer&c1=customer-service&c2=contact-us&clickedon=contact-us
-
Підкажіть будь ласка, білети куплені на 18.03,2024 і дітей віза до 10.04,2024. Питання, чи пропустять нас на літак в Німеччині?
-
Срок дії паспорта закінчується 10.04
-
Подовжити ,як і у багатьох дітей закінчується чи в липні, чи в жовтні, чи будь якого місяця в 2024 році?
-
Дякую, подаватися треба на сайті онлайн , де подавалися на візу Cuaet?
-
Дружина їхала о 6й каже ще більш менш, але може бути гірше коли сніг розкатають і він стане слизьким. Це по місту, і трошки Лагіморд
-
Згідно з новим звітом, канадцю з медіанним доходом потрібно від 40 до 50 років для накопичення першого (і останнього) внеску для купівлі житла в метрополії Торонто - Greater Toronto and Hamilton Area (GTHA). Якщо ви збираєтеся купувати житло, можливо, краще спершу закохатись: одруження та спільний дохід скорочує середній термін заощаджень лише до 12–26 років. В той же час, в Канаді дуже багато інших міст, де нерухомість набагато дешевша, а тому заощадити на перший внесок буде набагато легше та швидше 😁 @UkrainanCanada
-
🔥ПЕРЕВЕЗЕННЯ ВІННІПЕГ🔥 Телефон 2042908045 Доброго дня.Пропоную свої послуги з перевезення ваших матраців, меблів, речей,покупок з IKEA та тому подібне. Допоможу загрузити та вигрузити.Послуги вантажників. Вінніпег та околиці.Усім гарного дня!)#moving #delivery #winnipeg