Українська Манітоба
-
*Private furnished rooms* available for rent in a house (Basement Suite) - Located near Kenaston Blvd - Bus connectivity to UofM (30mins) and Mitt (15mins) - Grocery stores in close proximity (1km)(Walmart, Costco, Canadian Tyre, Home Depot etc) Message to book a viewing. Англомовний знайомий здає кімнати у бейсменті дуже гарна ерія та сама домівка, поряд Costco.. Якщо що пишить SMS на +12043335928 Kavish
-
В мене в банку Віп фінансові радники - всі 50+ років. Так що не переймайтесь. Я теж думала що стара для касира 😂
-
Якщо будете по бухгалтерії йти, то подивіться в сторону отримання освіти та сертифікації СРА. Це складно (навчання складне) та дорого, але в корпоративному середовищу з цією сертифікацією зарплати, ну, мені важко прям точно сказати, бо я не з бухгалтерії, але від $90 тис мінімум з того що розказують )) СРА можна потроху «лупати сю скалу» по курсу/два на рік, за вашою швидкістю. Років за 5-7 можна отримати, паралельно працюючі в фінансах/бухгалтеріі та розвиваючі карʼєру. А потім бац - з козирей зайти «все, тепер у мене СРА, робіть мене контролером» ))
-
Так і зробив Працюю Пол оплату курсів подивимось
-
Дякую Я і хочу отримати CPA Треба з часом та грошима вирішити Я теж бачив що дорого
-
Добрий вечір. Де можна купити копчений плавлений сир на "дракончик" по розумній ціні? Дивився у суперсторах, фрешках, фрілсах, волмартах, сейфвеях, сейвонфудсах і не знайшов. Добромаркет та той м'ясной соседж маркет деликатессен - це не зовсім розумна ціна. Може я неуважно дивився. Дякую.