Українська Манітоба
-
Привіт. Цікавить інформація на рахунок складів з меблями, посудом і т.д. для новоприбулих. Чи ще існують. Чи взагалі можливо щось взяти безкоштовно .Заздалегідь вдячна за відповідь)))
-
Дякую 🌹
-
Підкажіть будь ласка хто нещодавно робив паспорт в Едмонтоні? Вони ще роблять їх?
-
При готелях в сніданко-обідній час? Є таке (ну чи було до ковіду), я була лише по роботі в CanadInns (в Aaltos) та в Viscount Gort Hotel. Їжа як їжа, із кількох видів мʼяса хоча б одне має сподобатись, на різний смак. Мій комент про «раз на рік» був референсом до дискусії вище, в якій був зроблений висновок що дійсно класні буфети (aka 5-зірковий олінклюзив готель) тут є раз на рік.
-
Готую Українські страви🥟Випічка🥐Тортики🍰Салатик🥗Мʼясні страви 🥩 Напівфабрикати 🇺🇦 Інстаграм сторінка www.instagram.com/ukrainian_food_cake_winnipeg?igsh=MWM1amZkdGp6Ymk0OA%3D%3D&utm_source=qr Фейсбук сторінка www.facebook.com/profile.php?id=61550943056493&mibextid=eQY6cl
-
Готую Українські страви🥟Випічка🥐Тортики🍰Салатик🥗Мʼясні страви 🥩 Напівфабрикати 🇺🇦 Інстаграм сторінка www.instagram.com/ukrainian_food_cake_winnipeg?igsh=MWM1amZkdGp6Ymk0OA%3D%3D&utm_source=qr Фейсбук сторінка www.facebook.com/profile.php?id=61550943056493&mibextid=eQY6cl
-
Підкажіть будь ласка номера волонтерів у Вінніпезі, буду дуже вдячний 😅
-
CUIAS Immigrant Services БЕЗКОШТОВНІ АВІАКВИТКИ FLAIR ПО КАНАДІ Якщо ви приїхали до Канади по візі CUAET і плануєте переїжджати з провінції в провінцію, чи маєте потребу перелетіти між містами чи провінцями в пошуку роботи чи житла, то через нашу організацію можете отримати безкоштовні авіаквитки від FLAIR. Реєстрація на квитки або за QR кодом на фото або за посиланням. Компанія Flair Airlines надала 400 авіаквитків організації Operation Ukrainian Safe Haven Підписуйтесь на @UkrainianCanada