Українська Манітоба
-
Може в мене фах психологічний то я якось інакше думаю, але вцілому бачу що не я одна маю подібні думки😌 Зараз часто дивлюсь свої відео з сином до року, де розмовляю з ним російською і аж не звично і прям чітке порівняння наскільки ж українська більш лагідна, приємна(навіть не можу описати) милозвучна загалом. Але поки не перейдеш в родині на неї то не помічаєш того навіть…
-
На жаль, я не можу написати, в який конкретно час У групах (цій, імміграційній та файних пані) писали про свій досвід, коли саме ловили
-
Тим паче, українська мова має стільки діалектів! Вивчати і вивчати!!! А діалект, із якого виросла класична літературна українська мова - вона ж у декількох областях всього… А далі шо, всьо? Вже не українська?)
-
Ну в польській то какі (якось так) То можливо і на Львівщині якось схоже)))
-
Отож, я коли почула як у Львівській області називають хурму то і офігіла🙈 але не запамʼятала🤪 Так само у нас в Чернігівській області є слово «балсанка» яку тільки з нашої області і розуміють люди. Ті ж українські поети використовували слово «кусочок» і інші які вважаються російськими. По селах кожного регіону є свої діалектизми яких і не перерахуєш
-
Точно👌🏼 спілкувалась з дівчиною з Львівської області то вона по розмові подумала що я звідти ж то аж приємненько так стало на душі🥹 Ото в тій розмові вона мені і розказала що «какі» то у них хурма, а я розказала їй що «балсанка» це велика пластикова пляшка у нас в Чернігівській області😁
-
…чи також чула, як хурму персимоною називають
-
Та воно напевно вже не так, бо там щось авторизацію через дію додали, коли я робив цього не було. Та й було це пів року тому я не дуже памʼятаю. Але якщо не плутаю то о 8й чи о 7й вечора. Кожного дня давало по декілька сортів на наступний місяць
-
Сподіваюсь воно того варте
-
Вітаю, як довго чекав?
-
Urgent: we need you! Certified health care aide training starts April 15 in Selkirk! Financial support is available. This is an incredibly in-demand field with jobs ready for graduates. The deadline to register is April 5! Interested in learning more? Contact Ian Magnan! PH: 204-340-5596 Email: [email protected]
-
Зараз бачу і non-certified беруть на роботу, дуже велика нехватка HCA, тільки зарплата буде на $1 меньша від certified. Але з сертифікатом звичайно шансів більше 🤗
-
Нехватка всюди , я так розумію відтік з Манітоби йде, хто пр отримав, на лижі , шукати кращої долі))) нові ідуть -займають місця потроху.Чесно кажучи там зп такі невеликі, що людина з освітою(а тут всі імігранти такі) , після року двох роботи хоче вище. До 30 доларів в годину не дуже комфортно жити, навіть вМанітобі. Але як Джоб стартер норм. Тут все стартер хаус стартер, джоб, провінція 😃