Українська Манітоба
-
Ви з трійки не мали звертати, а їхати нею до кінця. Те куди завів навігатор то це щастя що колесо там не лишили Всі їздять лише трійкою без жодних поворотів і траса там ідеальна.
-
Та відбій тривоги панове, не шахрай він, я вже перевірила. Чєл кімнату в своєму будинку здає, просто оголошення хуйово написав от і виглядає як барига. П.С. пробач, хлопче, шо обізвала, кулсторі про сестру і кішку це неправда, так шо можеш не питати в дружини. Здоров'я і гарного росту твоєму немовлятці!
-
і відразу ржущі смайлики нє шоб допомогти - так ржуть 🙄
-
пан @western9 навіть у готелі і не жив, який давали українцям...допоможіть йому, будь ласка
-
а Вам із самого ж початку не надали готель, вірно?)
-
ПЕРЕВЕЗЕННЯ ВІННІПЕГ РЕЧЕЙ/МЕБЛІВ 📞 +1 431 588 25 68 Послуги: Забираю з Готелю: Везу в Аеропорт: Квартирні Переїзди🏡✔️ Матраци, Дивани, Меблі від IKEA, Home Depot 🛋️✔️ Допомога при завантаженні та розвантаженні ✔️ Щоб дізнатися більше про ціни, напишіть мені +1 431 588 25 68
-
ну всьо паганаКанада
-
працювала під прикриттям?)
-
Ви Самуель?) вака вака еееееех ееееех
-
а цікаво, в Канаді ставлять апостиль "живий" чи електронний?
-
Доброго дня. Відправил довірку в глобал офеір на апостілізацію. Зараз время очікування вони змінили на 3-4 місяця. Хтось писав що самолічно кудась принес документ і йому в той же день поставили апостіль, але для цього треба міняти нотаріуса на місцевого і тд. Це по суті усе, більше варіантиів нема?
-
"я запитав їх, чи вони не шахраї, і вони сказали, що вони не шахраї"
-
Доречі , чи хтось відгукнувся на купівлю книгу , від матері та бізнес початківця , нещодавно тут у чаті писали , що треба допомогти , купити книгу , гроші повернуть . Не купуйте , я так можу віддати 😂 І напевно, не відіться на таку допомогу . Гроші мені амазон то повернув , але осадочек залишився.