Українська Манітоба
-
Статистика нашої сім’ї 33.333333% поїхало назад в Україну
-
і найбільша проблема для тих, хто хоче залишитися. тому що на додаток ще набирають кредити та машини в кредит, і кидають. а ті, хто хоче залишитися, тепер мають проблеми з кредитами. бо почали відмовляти.
-
Ну, я тримаюсь такої точки зору, що адекватна критика - це цілком норм 🙂 Наприклад, дороги такі-да, в жахливому стані в манітобі. До «неадекватної критики» я відношу скарги на щось, що просто по-інакшому працює в Канаді. Наприклад, «тут немає шкіл Олімпійського резерву», або «погана медицина», таке.
-
знання середня англійська підходить
-
Зараз статистику "їдуть геть" взагалі не потрібно підбивати. Остання хвиля це взагалі були ти, хто їхати до Канаді і так не сильно хотіли, а врешті приїхали через те, що програма закривається і наостанок взяти перміт і три тисячі - щоб було. Багато хто родичів зараз завезли заради 3к, які за декілька тижнів повертаються. Тому, це не об'єктивна статистика.
-
Вчора бачив цей скрін, думав це фейк. Був в Польщі разів п'ять, для мене Польща єдина країна в Європі(які я відвідав), куди б я мабуть не переїхав з Канади. Хоча кажуть, що замість українців, що вихзжабть з Польщі, прибувають гастарбайтери філіпінці і індуси
-
Доброго дня, є охочі підзаробити 20-30 уе за годину? потрібна допомога у проходженні тесту на зір.
-
Йдіть в інше відділення може
-
100% а то тут і так вистачає страждальців які постійно тільки і ниють… То 10000$ на сімʼю замало у місяць, то бомжі кругом з наркоманами, то ями на дорогах скрізь… Таке відчуття що їх тут хтось тримає, а приїхали вони сюди з Швейцарії де жили у замку з 1000 слуг😅
-
На скільки я помятаю треба тест здати а він коштує десь 9000 кад.
-
Брешуть. Bank draft в USD це звичайна практика. Або вони вас не зрозуміли, або ви їх
-
Всім добрий день. Таке питання. Мені потрібен банківський чек на певну суму в американському доларі, щоб відправити його у Штати для подальшого оформлення певних документів для іміграції. Мій банк RBC не дає такий чек, тільки канадський долар. Намагалася і кеш давати в usd, і могла купити в них, але чек виписують тільки у cad. Ok. Зробила чек у cad і відправила, сподіваючись на many draft. В Штатах чек не прийняли, передзвонили і просять ці 135$ саме в usd. Що робити? RBC запевняє що жоден канадський банк не дасть чек у usd. Маю друзів у Штатах, але ж вони зроблять чек зі свого рахунку
-
Особисто я не знаю таких, що поїхали. Але людина оно каже. Я теж думаю, що нема того «масово».