Українська Манітоба
-
Українські бізнеси в Манітобі існують вже давно але і власників знали бо було мале комюніті
-
Є такі, але і у них можна відмовитись, це написано дрібним шрифтом. Просто тут є в деяких ресторанах правило що офіціанти мусово дають на кухню відсоток з продажів. Якщо людина не залишає чайових, то офіціант це дає зі своїх грошей. У деяких місцях (як аеропорт) дуже багато приїжджих не знайомих з правилами. Тому це включають автоматично, щоб якби захистити офіціанта.
-
Закон визначає оце "If merchandise is faulty or defective, the seller has an option to repair, replace or refund it as either cash or credit note." Все інше - це є сервіс. Однак, цей сервіс поверення з будь-якої причини вже багато десятиліть є стандартом.
-
Ви також розумієте що і ті хто вже тут 10-20 років теж кожного року по 2-3 рази в Україні бувають, не говорячи вже про родичів з якими спілкуються кожного дня. У кожного своє сприйняття. Є різні історії. А щодо іншої теми (це не до вас) шкіл, спорту, гуртків - усе тут є, просто треба поцікавитись
-
ну в деяких закладах э типу сам же обираєш відсоток чайових тих...особливо якщо карткою розрахуватися...а то прямо у чеку і ніхто не питав...ну якось нав'язливо чи шо...типу...якщо мені обслуговування не сподобалось, а вони вліпили мені 15%
-
Dmytro Доброго дня чи могли б Ви підказати,чому не можливо сворити кабінет в CRA після першого подання декларації,видає помилку,дзвонила на гарячу лінію,то сказали,що можна сворювати тільки коли розглянуть заявку і повернуть tax.Але Ви казали,що можна створювати одразу після подання.Я подала 27лютого і повернення досі нема.
-
коротше, хто перший збагатіє та відкриє заправку а-ля WOG чи ОККО?)
-
та то чоловік звернув у вагу, коли тільки прилетіли...у Торонто було...навіть він здивувався, хоча не перший раз у країнах Америки... Дякую за роз'яснення про незаконність