Українська Манітоба
-
Що таке "сервіс"? Клієнто-орієнтованість, дружність, вчасне повернення грошей за поганий товар чи шикарний інтер"єр і при цьому порушують права споживача? Я ніколи не забуду, як вибивав гроші з великої мережі в Україні за непрацюючий мікрофон. Три тижні до них ходив, а вони крутили носом.
-
Он бачите , танців не було- тепер будуть. Потім клуб створити підтримати Федедерацію Манітоби як в Калгарі Прорекламувати через нас всіх і не тільки Чемпіонат провести Ну і так потроху кожен в своїй сфері Подивимся що там за кава, як буде час 🤔 Хоч і пересварилися Але що зробиш Альтернатив дуже не видно Треба йти до канадців вчити софт скілс бо всі грамотні і хочуть бути грамотніші за інших Тут воно так не працює
-
Ну то розкажіть, в чому канадські школи такі як українські, наприклад? Я вже забув просто. Може, в Україні також безкоштовно дають лептопи дітям, вчать софт скілам, соціалізації, не вимагають грошей у батьків, не набридають батькам щоденно в месенджерах, поважають приватність батьків та дітей?
-
Ps люблю Канаду , живу в Канаді Але треба бути реалістами І не придумувати того чого немає Як можна любити Батьківщину, місце де живеш, сусідів за щось… Просто живу тут і потрохи роблю кругом себе краще А не казки розказую де гірше І не рекомендую не шукати в Канаді того, що в ній немає Як я по приїзду автовокзалу міжміський 😀
-
Зробіть собі копіі документів перед відправкою
-
Був в 2022, точно місце для тусовок :) але гарно
-
100.💯 Ми дивились з другом. Потрібно було 250,000 капіталу і вони все б за нас зробили (побудували, місце і все інше)