Українська Манітоба
-
З Шикотою то получилось ))
-
Знаю персонально 4 людей які працювали а зараз в Україні.
-
Багато і поїхало додому ще в січні 2022, знаю таких багато
-
1-1
-
Перерахувати все що вмієте робити руками. Повірте, для канадських чоловіків володіння викруткою, дрелькою, other power tools то вже рівень. Більшість наших чоловіків то вміють робити. Згадайте всі дрібні ремонти які робили вдома- заміна лампочок, сантехніки, клеєння шпалер, фарбування стін та паркану. Напишіть що can stand for prolonged period of time, lift items up to 30lbs etc. Можлива робота в студентські роки на складі, в магазині, тощо. Згадайте все. Повірте,я після годинної розмови навіть з менеджером вищого рівня можу накопати кучу прикладного досвіду. І він зазвичай є. Просто не згадується. Люди фокусуються на своїх кар'єрних досягненнях забуваючи, що в них є і дві руки, і дві ноги і немало прикладного досвіду.
-
Тре свого Бігуса 😅
-
Де та людина яка проводить розслідування у Українській Манітоба? Недавно був якийсь там скандал 😀
-
Дазон показує матч?
-
да так всюди пишуть спочатку...ну...мали б...
-
До речі, спілкуюсь з місцевими у діскорді, так у нас є окремий канал, де люди тегають один одного і питають, чи можна у приватні повідомлення написати. І тільки після згоди пишуть. Трошки б і нам навчитися поважати приватність, а не залітати з ноги в ПП 😉