Українська Манітоба
-
дивлячись, де працюєш. у нас хлопцеві на стілець налили води ( канадець це зробив), бо той хлопець знайшов собі стілець і сидів і працював. я згадала Люди в чорному, де герой Вілла Сміта присунув стіл до себе, щоб зручніше було писати, а решта мучилася - папір на коліна ставили
-
Але ці питання вирішуються не в чаті, а між роботодавцем, та Union, що представляє працівників. Як що їх це влаштовує, то якого дідька на тут про це перейматися?! Як що це стосується безпосередньо вас, то сходіть до Union Rep, ви отримаєте вичерпапу відповідь що до чого
-
В мене погодинна робота, деколи ходиш взад вперед і не знаєш чим себе зайняти, слава Богу що є нескінчаємий paper work😂, а деколи так нагоняєшься що кожен цент відробляєш😅 Ти ніколи не знаєш як твій день turn out;)
-
1. На ногах- і стоячи на 1 місці - це не саме. Саме від стояння з’являється багато хворіб. 2. Працівники які виконують фізичну роботу мають більшу зп. 3. Ніколи не бачила щоб мурували стіни стдячи, але на касі всі всюди сидять. По молоко і хліб всі будуть ходити, це не магазин Шанель де очікується супер висококласний сервіс 4. Підтримала комент іншої дівчини. 5. Це тупо і знижує продуктивність. 6. Не розумвю чому це не можна робити сидячи.
-
-
-
Я навіть ніколи не задумувалась чого в Канаді стоять 😂? Стояла і все…