Українська Манітоба
-
Можу не отримати ?
-
І дані моєї карти це з void можна взяти ?
-
Ну ви можете сказати «ой, а чи можна якось дешевше зробити?», але нормальний контрактом скаже «ну, якщо ми оцю частину роботи не будемо виконувати, або якщо ми оці норм матеріали замінимо на гавняні матеріали - то тоді так, можемо вартість знизити». Якщо контрактом скаже «ну ми оце тут подумали-подумали, і за такий самий обʼєм роботи вирішили запросити на $1К менше внєзапно» - тікайте від такого контрактора.
-
Ви забуваєте, що саме звідси до України прийшли ці всі методики продажу. Якщо брати сферу ІТ, то бачу, що українські компанії просто копіюють те, що є в Канаді, США, Європі: ті самі методології та технології. В продажах особливо нічого нового не придумаєш. Торгівля має історію в кілька тисячоліть.
-
-
Коли проперті менджмент компанія пише нам, щоб треба щось там поміняти знову у будинку, яким вони управляють, я завжди нию в емейлах: "прибутку з вами нема... чого так дорого..." - і вони скидають трохи. Он треба дах зараз міняти у нашому будинку у Вінніпезі: проперті менджемент компанія взяла два естімейти, ми погодились на один. Через день приходить ще один естімейт на тисячу менше! Ну ясно, що ми пішли з тим естімейтом зі знижкою 😁
-
Є така річ як концентрат, який в чистому вигляді пити не дуже смачно (хоча кому як), але як його розвести з водою то одразу смачно. Моя бабуся робила сок з винограду і він був дуже солодкий і насичений смаком, то я додавав води щоб був не такий сильний смак, бо мені не подобалося. Можна одразу було додати більше води і тоді розводити не треба було б. Але тоді 1 літр став би 3 літрами, а то місце. Для того одразу не робиться так як мені смачно. Є ще приклад, хто не знав, в Макдональдс кока-кола робиться з концентрату, який ви пити не зможете. І в пакеті цього концентрату 10 літрів, які далі розбавляють з газованою звиклою водою. І з таких 10 літрі можна отримати 100 літрів коли. Ну і до чого все це. А до того що еспресо то по суті концентрат для американо.