Українська Манітоба
-
Той що на Sargent?
-
Я б не рекомендував їхати саме в Ніагару. Там вже очікується більш мільйону відвідувачів, і там вже ввели особливу ситуацію ( подивіться цей лінк з новин). Може краще десь до Монреалю чи Оттави. globalnews.ca/news/10392024/solar-eclipse-state-of-emergency-niagara-region/amp/
-
Я знаю, я просто мав на увазі general direction де буде total eclipse Саме з новин про надзвичайну ситуацію і дізнався що буде eclipse А так в мене нема можливості поїхати, тому шукав когось хто їде і міг би взяти з собою
-
UPD: сьогодні нарешті дійшла посилка з кодом активації, рівно в останній день 1 кварталу, лол. Мерч це якись треш, якість друку піксельна наче з аліекспресу. Шо мапа, шо постер, шо стікери - все таке. Сидимо завантажуємо 160 гіг гри, прощавайте на кілька днів люди ><
-
Круте місце, минулого літа був з друзями на Hecla з ночівлею.
-
Оці розмови про палети нагадали випадок в європі десь, ми приїхали на загрузку ну і каже мені работнік склада: ось палети, ось погручік. Грузи. Я кажу, так я не вмію чо куда там натискати.... А він мені каже як це не вмієш, там просто все, іди рампу відчиняй сам))). Ну закінчилось тим що більш опитний колєга все це зробив. А тут бачу зовсім інший підхід до форкліфта)