Українська Манітоба
-
Пасха не скоро
-
Я прийшов один раз з partial facial numbness Сидів 12 годин поки не прийняли Я думав якщо хоч щось схоже на інсульт то приймуть швидко, а ні😕
-
Це Різдво я не забуду мабуть ніколи
-
Витримають найсильніші У мене в черзі був українець (supposedly) який по телефону розмовляв з кимсь і казав Ну погано себе почуваю Не хочу на роботу йти завтра Хочу довідку від лікаря Emergency by the way І ти такий сидиш Не можеш половиною обличчя рухати Око не закривається Чекаєш 8+ годин І думаєш Хоч би не інсульт
-
Вітаємо, Demiyrg! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Тройничний нерв
-
Bell's palsy Але коли не знаєш що це таке, але знаєш що коли половиною обличчя не можеш рухати то погано Це страшно 😅
-
Це різдос… а шо робити до прикладу якщо зломав пальця? Іти в волк-ін і переживати отой весь двіж ? Навіть якщо є сімейний?
-
Друзі, порадьте: Так вийшло що я зареєструвався онлайн на Manitoba Health Card, в разі успіху картка прийде на поштову адресу? І який прибл. час очикування? Треба ж мед коміссію пройти а без Картки напевно не вийде? Дякую😊
-
Дякую, і якщо так то гроші повертаються після отримання картки чи ні?
-
Все ще там?