Українська Манітоба
-
так, тільки треба щоб консерва була з кільцем, а то наврядчи нападник буде дивитись як ви консервним ножем це робите 😄 хоча це може якось психологічно на нього вплинути, коли він побачить таке, то подумає, що божевільна жертва та не стане зв'язуватися
-
Добрий день. Якщо Вам потрібно організувати доставку речей, меблів, квартирних переїздів - звертайтеся. Вінніпег та околиці. Перевезення на своєму пікап-трак
-
Так, абсолютно, тільки дивіться, щоб це була офіційна проперті компанія. Якщо вас не підтвердять, гроші повернуть
-
До речі, ефект несподіванки у випадку нападіння працює добре. Мою подругу переслідував нападник на темній вулиці і було ясно, що втекти вона не зможе, і коли він її майже наздогнав, вона несподівано розвернулася, кинулась до нього, обняла щосили і почала у весь голос кричати "Ура, нарешті!!!" Він тікав від неї як навіжений)
-
1. Звернувся вчора в приват за розрахунком рейту 2. Дав усю інформацію, усі цифри по доходу. 3. Сьогодні навіть дав кредит репорт. А мені кажуть: "ой, треба ще дати усі документи". Одним словом, думав, що буде інший рівень сервісу, а виявилось, що стандартний підхід - отримати всі документи, всю інформацію про тебе, щоб потім просто вже не було куди діватись. В той час, як розрахунок рейту потребує тільки введення циферок на комп'ютері, мені розказують казки, що треба мати пдф-документи. На жаль, розчарований підходом. Інші іпотечні брокери не вимагають всіх документів для розрахунку рейту і мають простіший процес.
-
I understand your frustration, and I'm sorry to hear that you've had a bad experience. There are over 30,000 mortgage brokers in Canada, each with its own approach, which can make it difficult to navigate the process. I want to help you as much as possible, but without a full package of documents, I can't guarantee any mortgage rates. Good luck and Sorry again that I was not able to help you without having the full information.
-
У них є сайт? Як ви їх знайшли?
-
Я теж довго думав . А потім запитав себе «шо важливіше ? Боятись суду/проблем/депорту , чи втратити здоровʼя/життя ?» Ні до чого не агітую , просто кожен сам робить вибір