Українська Манітоба
-
Шановні, може комусь знайомий цей номер телефона? 12897688183 У нас, судячи з усього, вкрали посилку прямо з підїзду, і потім з цього номера прийшла фотка цієї посилки біля нашого дому. Це як взагалі розуміти? Хтось стикався із таким? Цінностей там ніяких не було. Так, декілька чохлів на телефон. Але я ніц не розумію. Дзвонити намагалися, відповідає голос робота і шось каже про "Девелопмент"
-
В тому то і справа, що в них є фото доставки під нашими дверима, нам його скинули потім в техпідтримці. А це якесь незрозуміло шо біля воріт в наш двір.
-
А на посилці був ваш номер? Якщо посилку вкрали, могли знайти на ній ваш контакт?
-
Вітаю,для подачі на кліматичні,якщо є діти ,то там форму заповнюєш одразу і на дитячі бенефіти,і ось там потрібно свідоцтво про народження переклад англійською .Чи має хто взірець?(Саме як повинно бути оформлено) Можна перекласти власноруч?Чи потрібно завіряти нотаріально?Дякую!
-
Був, але я все ще не розумію, в чому сенс скидувати мені це фото Типу "бє-бє-бє, а я забрав", чи шо😂
-
Ні. В мене в багатоквартирному будинку вкрали . І домофони є і якісь камери в підʼїзді …неважно .
-
Та в нас теж наче район хороший, але справедливості заради живемо тут півтора роки, і це вперше як щось пропало. Я вже почав думати, що це тільки приватних будинків стосується..