Українська Манітоба
-
В мене лише нецензурні слова, тож я краще промовчу
-
Омг а чого чекати? Дичина якась
-
Ну хоч знаю назву тепер, як буду на стіну лізти буду про нього думати (Трохи сарказм) Дякую за відповідь
-
Капець тільки-но що загуглив якщо я вірно розумію то в Канаді не купити немісіл, хто є з місцевих чи тих хто вкурсі є тут якійсь сильні знеболюючі які можна придбати, замислився що раптом щось а в мене немає нічого такого, а в мене бували (і скоріш за все ще будуть) випадки коли треба? Боюся що якщо трапиться до ранку можу не дожити
-
Дякую. Зранку повезу в Mount Carmel Clinic, її в чаті дуже радили на такі випадки
-
Тримайтеся
-
Ні немісил, ні кеторол (важка артилерія) не допомогли, а людина ще й інсулінозалежна, там стоматологічні потреби дещо відмінні від потреб здорової людини
-
Немесілу немає часом?
-
Спасибі.
-
Співчуваю вам дуже, але не здивований аж ні як. Дякую вам за відкуг, думаю це кожному може стати у пригоді
-
За результатом продзвону всіх типів допомог виявилось, що на весь Вінніпег нема жодного emergency дантиста й треба чекати до ранку. Це вже щось за межами мого розуміння
-
Дякую вам превелике! Це ніби знала, практично вже хвилин 8 вишу на лінії в urgent care 24/7, щоб хоч сказали, куди зі стоматологією. Це ж не тиск/отруєння чи якась така торба, а зуб дорослого пана (ніби «нічого такого»)
-
👆я так розумію місцеву систему, не претендую на істину у останній інстанції, удачі вам!
-
911 -> emergency -> urgent care це за ступенем терміновості. Я не спец але наче такий алгоритм. 911 це зовсім терміново, торба якась трапилась і потрібна допомога негайно, до вас їдутт first responders - спец служби, якщо вас (не дай Боже звісно) забере швидка потів доведеться сплатити, там не мала досить сума, це не покривається мед картою. Екстрене Лікування щоб то не було - покриється. emergency - також торба але ви не хочете/можете обійтися платити за швидку і вам не потрібні first responders, ви можете самі добратися наприклад на таксі або за допомогою знайомих. Типу там перелам ітп. urgent care - ще меньш термінові ситуації але все ж таки невідкладні.
-
От гуглю якраз
-
Я так розумію гугліть urgent care clinic